Artificiell intelligens diagnosticerar

AI diagnosticerar

Vår räddning blir att AI diagnosticerar?

AI diagnosticerarJust nu kör man in en ny behandling kallad ACT, lär dig anpassa dig till ditt tillstånd. Det är ren nazism*, vill jag som har haft hjärndimma påstå.

I juli går UMS in i sitt åttonde år, och vi har många friska bakom oss, som  hade inte minst mögeltoxiner i sig.

 

“Ja, utmattning kan vara fysiskt. Det kan bero på olika medicinska tillstånd som kan ha liknande symtom som utmattningssyndrom, såsom sköldkörtelproblem eller järnbrist. Därför är det viktigt att du besöker en läkare för att utesluta andra möjliga orsaker till din trötthet.

En annan möjlig orsak till fysisk utmattning är mögeltoxicitet. Det är ett tillstånd som orsakas av exponering för mögel och dess gifter, kallade mykotoxiner, som kan finnas i fuktiga och dåligt ventilerade miljöer.

Mögeltoxicitet kan leda till en rad symtom som påverkar både kroppen och hjärnan, såsom:

– Kognitiva svårigheter (hjärndimma, dåligt minne, ångest)
– Smärta (speciellt buksmärta, men kan också inkludera muskelsmärta liknande fibromyalgi)
– Oförklarad viktökning eller viktnedgång
– Domningar och stickningar i extremiteterna eller andra delar av kroppen
– Metallisk smak i munnen
– Yrsel eller svindel
– Tinnitus (ringningar i öronen)
– Matsmältningsproblem (speciellt begränsad tolerans för mat, ihållande uppblåsthet)
– Betydande trötthet som stör dagliga aktiviteter
– Förändringar i humör
– Överdriven törst och uttorkning, sängvätning hos barn¹

Om du misstänker att du har mögeltoxicitet bör du försöka identifiera och undvika källan till möglet, samt söka professionell hjälp för att avgifta din kropp från mykotoxiner. Det finns olika tester som kan mäta nivån av mykotoxiner i din urin² eller identifiera mögelväxt i ditt hem³. Det finns också olika behandlingsalternativ som kan hjälpa dig att återhämta dig från mögeltoxicitet, såsom kosttillskott, mediciner och livsstilsförändringar¹².

Källa: Konversation med Bing, 2023-06-07
(1) 12 Mold Toxicity Symptoms You Shouldn’t Ignore—And How To Heal. https://www.parsleyhealth.com/blog/mold-toxicity-symptoms/.
(2) Mold Toxicity: A Common Cause of Psychiatric Symptoms. https://www.psychologytoday.com/us/blog/holistic-psychiatry/201708/mold-toxicity-common-cause-psychiatric-symptoms.
(3) Neurologic and neuropsychiatric syndrome features of mold and … – PubMed. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19854819/.


 

  • Nazism, National socialism, är en ideologi som ofta arbetar med tesen att bara de starka har rätt att leva. Man utsätter människor, gärna sjuka och gamla, för allehanda prövningar, som inte sällan leder till döden.

 

 

2 diagnoser; ME/CFS som funnit sin lösning?