AI diagnosticerar

2 diagnoser; ME/CFS som funnit sin lösning?

Hej!ME/CFS

Mycket intressant artikel i Läkartidningen om ME/CFS, det rör på sig!
Med vänlig hälsning
NN


 

Jag förstår att UMS-medlemmen, som tipsade mig, var glad därför att det är nog första gången vi sett att grundorsaken inte skulle vara social, psykisk eller arbetsrelaterad.

Jag har bollat tanken mot UMS läkare, och de pekar som vanligt mot mögeltoxiner i första hand, och i andra hand tungmetallsförgiftningar.

Man har erkänt mögelförgiftningen i Sverige, och problemet ska lösas med en helt ny terapiform; ACT – Lär dig acceptera ditt tillstånd.

upptäcka mögel
Klicka dig till artikeln

Mögeltoxiner vanligt förekommande

104 av 112 st (93%) ME/CFS-patienter (jml Fukuda) hade mykotoxiner i urinen jämfört med 0% hos frisk kontrollgrupp. Källa

Samtliga felbehandlas därför att sjukdomen är inte psykisk, den är renodlat fysisk

IOM:s rapport
IOM publicerade den 10 februari 2015 sin omfattande rapport om ME/CFS som baseras på över 9000 studier. I rapporten uppskattar IOM att upp till 2,5 miljoner amerikaner har sjukdomen och cirka 17 miljoner människor sett över hela världen. IOM bedömer att hela 91 procent av dessa inte har fått en korrekt diagnos. Källa

Andra käller uppger 250 miljoner drabbade i hela väst.

Det var bara några rön, och du kan läsa om fler här.

Asien vet detta sedn urminnes tider
Det i sig förklarar varför jag förmodligen var den första som botades med svenskt medborgarskap; jag botades i Indien och på Cypern, båda tillhör Asien och båda behandlar förgiftningar – inte nått psykiskt tillstånd.

I Sverige vill man nog att det ska vara svensk forskning, svenska studier…  Vi är väl 0,2% av jordens befolkning. Inte ens amerikanska studier duger. Det är dysfunktionellt, samt barnsligt.

Forskning har visat ett samband mellan ME/CFS och mögeltoxiner

Paradigm Change – Information About the Role of Mold Toxins in …

M.E., My Mold, & I… A Story of ME/CFS & Toxic Mold – Health Rising

Mögeltoxiner och kroniskt trötthetssyndrom – ME/CFS


 

Mögeltoxiner – Mykotoxiner i kroppen

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Kommentarer är stängda.