Utmattning

Vi har fått en ny rabattkod hos Greenbalance!

Den ligger på sidan där vi har alla koder, länk finns i kurs 1 online och i kurs 1:s FB-grupp, och ger alla i UMS 15% rabatt en gång, men inte på redan rabatterade varor, hos Greenbalance.

Jag blev glad då jag såg att de har CBD-oljan, jag skrev om den i nån FB-grupp för nu fem år sen, och blev genast utslängd med motiveringen att jag gjorde reklam för knark.

Jag får den här typen av rapporter sen UMS start 2016.

Oljan är ingalunda knark, videon förklarar för den som tror det, men Sverige utmärker sig alltid som ett medicinskt knas- och u-land. Under videon ligger ett häpnadsväckande exempel på den saken.

UMS:are, som nämner att de blivit friska via UMS-programmet, kastas fortfarande ut från de flesta utmattnings-FB-grupper, men det är normalt i paradigmskiften att motståndet mot ett helt nytt tänk är kompakt.

Greenbalance har det nog lättare därför att kunskaper om oljorna har numera trängt in.

Jag själv använder oljor;  jag har ett par droppar lavendelolja på kudden innan jag ska sova, och fem droppar plus vatten och som sköljmedel då jag tvättar. Jag använder oreganoolja om jag är förkyld med slem som symtom, liksom eukalyptusoljan, och kryddnejlikan använder jag vid ev. tandvärk, osv. UMS använder också oljor i Parasit-svampkuren.

Klicka dig till butiken

Som jag sa, då UMS startade 2016, ska avgiften till skolan aldrig bli en utgift för de som går i UMS online. Vi ska dra på oss rabatter, och jag säger ingalunda ja till alla, men Greenbalance får ett rungande ja, och de skrev:


Vi är stolta över att våra kunder alltid kan lita på att de vet precis vad de köper från oss. Därför tillhandahåller vi alltid en tillhörande labbrapport från tredje part där det klart och tydligt framgår vad varje produkt innehåller och hur den har blivit framställd. Detta är en punkt där vi känner att många andra aktörer på marknaden brister idag.

Som du vet är det mer viktigt än någonsin att göra hälsosamma och hållbara val. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad i denna värld. Vi skulle älska att samarbeta med dig och för att uppnå vårt gemensamma mål.


Läs också fakta: https://www.greenbalance.se/artiklar/

Gratis, e-boken “Äntligen fri från utmattning!” Ladda ner, nu!

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!