Solstormar och resonansen är 2 okända symtomorsaker

Solstormars påverkan

Solstormar är okänt i isolerade Sverige
Ateljé Lugnet, Boden

Jag, som är UMS CEO, började flytta ut från Sverige av hälsoskäl för över tio år sedan. Dels fanns ingen bot alls, och dels behövde jag lugn och ro och Sverige är ett högintensivt samhälle. Jag har tillbringat totalt 3,5 år i Indien och resten av tiden på Norra Cypern.

Isoleringen är ibland grotesk

Det innebär att jag får helt andra informationer, och som oftast är helt okända i Sverige. Nyligen sa en ums:are att man hade tagit upp solstormar på TV4, så det är möjligen på gång?

Annars är mitt intryck att svensk media är helt renons på kunskaper liksom världsnyheter inom en rad ämnesområden. De känns mest som Kriminal- och Kändisnytt med väder.

Vi blir sjukare då det är solstormar

De symtom sjuka brukar få är en ökad trötthet, yrsel, det kan kännas som om golvet gungar och värk blir värre när det är solstormar. Redan år 2016, då UMS startade, slutade medlemmar att åka in till akuten, som inte hittar något, symtomen klassas som “psykiskt” och än mer psykofarmaka delas ut.

Solstormsymtom är inte din sjukdom!

Det är alltså viktigt att förstå att de symtom man känner under t.ex. en solstorm är inte ens sjukdom! Asiater har oftast lättare att förbereda sig därför att de anges ofta under de vanliga vädret och dollarkursen i pressen ungefär.

Solstormar idag

Du kan få dagliga rapporter om solstormar via denna kanal.
Du lindrar symtomen genom att dricka mycket vatten med lite Himalayasalt i.

 

https://youtu.be/xccQGQN804U

https://youtu.be/pCCOAtv9e9I

Vad innebär Solstorm? Solstorm påverkan?

Jag ser rätt ofta att infarkter hos unga, som sker frekvent över hela världen nu, sätts i samband med 5G, vacciner etc.

Information på svenska är knapphändig:

Carringtons solutbrott –  solstorm 1859

Från 28 augusti till 2 september 1859 observerades talrika solfläckar och solutbrott på solen. Precis före middagen 1 september observerade den brittiska astronomen Richard Carrington den största solfackla som någonsin observerats, och som följdes av ett större solutbrott som med riktning mot jorden slungades iväg med rasande fart. 17 timmar senare drabbade stormen jorden. En sådan resa tar normalt 3–4 dagar.

Den 1 september 1859 gjorde Carrington och Richard Hodgson, en annan engelsk amatörastronom, den första observationen av ett solutbrott. Eftersom solstormen observerades samtidigt i Kew Observatory och dokumenterades av Balfour Stewart kunde man dagen därpå observera en geomagnetisk storm som Carrington förmodade var en solterrestrisk förbindelse. Världen över dokumenterades effekterna av den geomagnetiska stormen 1859, och allt samlades och utgavs av Elias Loomis som stödde Carrington och Balfour Stewarts observationer.

Den 1–2 september 1859 skedde den största dokumenterade geomagnetiska stormen någonsin. Norrsken syntes så långt söder ut som i Karibien och Rom, och norrskenen över Klippiga bergen var såpass starka att gruvarbetare började tillaga frukost, eftersom de trodde det var morgon. Folk som råkade vara vakna i nordöstra USA kunde läsa tidningen mitt i natten på grund av det otroligt starka norrskenet.

Telegrafsystem överallt i Europa och Nordamerika slutade att fungera, och i vissa fall fick telegrafisterna en stöt.[5] Telegrafkablarna började att skicka ut gnistor och pappren till telegrafen började brinna spontant.Trots detta så fortsatte vissa telegrafister att skicka samt mottaga meddelande trots att deras strömförsörjning var avstängd.

Flera tidningar runtom i USA och Europa rapporterade om det starka norrskenet och skrev att ljuset var starkare än fullmånen om natten. Wikipedias text

ACT förvånar mig 0 – noll

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!