En till som ser minst 20 år yngre ut

Det är, även för en författare, svårt att beskriva den förvandling som sker då man avgiftat och en bild säger ofta mer än tusen ord.

Man tror inte att det är samma kvinna men det är en av våra äldsta medlemmar och jag ser på den nytagna bilden att hon har en bit kvar men är på rätt väg.

I kurs 1 slår vi ner den hjärndimma många har, så vi kan tänka och börja handla, och i kurs 2 får vi ordning på sömnen men den egentliga skolan börjar först i kurs 3 för det är då vi börjar leta efter rotorsakerna till varför vi är sjuka.

Det kan vara allt ifrån virus, bakterier i blodet, parasiter, uran, -tenn, – kopparförgiftningar till mögel.

I kurs 4 avsnitt 10 kan man få access till de indiska läkare via Skype skolan använder sig av, och man kan – om man har råd – ta sig ner till dem.

Har man inte råd med det behöver man inte gråta för man får samma effekt genom att ”bara” gå skolans alla avsnitt men det tar lite längre tid.

Jag har fått frågan varför vi inte kan använda exakt samma metoder som sjukhuset gör, och svaret är enkelt. Vi kan inte avgifta kollektivt och brett via en databas och texter med exakt deras metoder därför att de kräver inläggning samt fysiskt närvarande läkare. Vi kan göra samma sak hemma men under en längre och utdragen tid.

Jag har också fått frågan varför man måste vara i kurs 4 avsnitt 10 och det beror på att resan är lång, behandlingarna tuffa och man måste ha huvud nog för att hänga med. Du kan spela videon nedan för att få ett hum om hur en indier låter då de talar engelska.

Det finns inget i skolan som inte är noga genomtänkt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.