Databas ME/CFS gör sig till en sekt?

Jag delade gårdagens artikel; ”Mer än 10 år som sjuk, 5,5 månader i skolan och nu ut på deltidsjobb” och blev utesluten av en grupp, och till medlemmar hos oss hade det sagts att min artikel är ”klassisk reklam”. Den handlar om en människa som har varit sjuk i 25 år!!! Och som nu har gift sig, och är på väg ut i jobb.

Jag själv fick veta att man inte tror på Utmattningsskolans modell, och för mig personligen blir det ett mycket märkligt påstående eftersom jag bevisligen är frisk. Skolan är inget annat än ett enda härmande av min egen lyckosamma behandling i Indien, och hemma finns ingen bot alls.

Skolan startade för att jag trodde att fler än jag skulle kunna bli friska med samma metod. Numera, efter 9 månader, vet jag att så är det eftersom medlemmar i skolan ”uppför” sig som jag själv en gång gjorde då jag började tillfriskna. Jag känner ju inte bara igen insjuknandet utan  även tillfrisknandet.

Visst kan man kasta ut mig, men man kan inte kasta ut metoden, eftersom den praktiseras av miljarder människor.

Svenskarna är 0,086% av jordens befolkning, och har inte lösningarna på precis alla problem på jorden, och jag betvivlar att Mats Lindström har studerat de asiatiska databaserna, en av dem kan ses här. En sjukdom Asien klarar är Borrelia, som anses obotlig hos oss, och hur de ser på den kan man se hyfsat i denna artikel.

 

4 kommentarer till “Databas ME/CFS gör sig till en sekt?”

  1. Hej!
    Jag blev frisk av ett program på nätet (https://ansrewire.com/), var sjuk i ME i ca 10 år (diagnos vid Gottfrieskliniken). Att följa det programmet gjorde all skillnad för mig, jag gick från att vara mycket liggande under dagarna och helt husbunden, kunde aldrig göra något roligt med barnen, ja hela det gamla vanliga vid ME till att idag kunna göra exakt det jag själv väljer och vill göra. Så tips till alla ME-sjuka, det går att bli frisk, och det finns mycket kunskap därute som verkligen hjälper. För mig gjorde Dan Neuffers program ALL skillnad! Vill dela med mig av mina erfarenheter att det faktiskt går att bli frisk, bara man får kunskapen om hur man gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.