Vi startar vårterminen med en medicingrupp

Jag har tidigare förbjudit pillersnack på den stora skolgården – därför att jag kan inte ämnet själv – men behovet finns, och det är många medlemmar i skolan som är erfarna, pålästa och kunniga så nu öppnar vi en medicingrupp för de som går i skolan – från kurs 1.

Jag själv är förundrad över branschen som sådan; allt ifrån rapporter och domar ute i världen rörande vaccinskador, till det faktum att folk öppnar munnen och sväljer glatt bara pillerburken kommer ifrån hälsokosten.

Det pågår också ett krig mellan olika grupper och jag själv miste en kär vän i höstas som vägrade att uppsöka läkare. Hon föredrog veterinärer.

Kriget tycks ha urartat eftersom för många alternativläkare mördas, speciellt i USA där fler än 60 har tagits av daga, och vi blev av med en av våra som plötsligt fick en hjärtsjukdom som många undrar över.

Skolans grundläggande inställning är att vitamin B12 får man i sig genom att googla på uttrycket “vitamin B12 mat”…

Huvudvärk är vanligt
Kroppen talar till oss via olika signaler, och just huvudvärk är ofta en signal om att vi behöver vatten. Om man då sväljer de mycket farliga huvudvärstabletterna sköljer man oftast ner dem med just vatten och blir av med huvudvärken. Man kan lika bra äta gurka.

 

Det känns som om alla piller handlar om en quick fix
Man botar huvudvärken, men frågar sig aldrig varför man fick den, och vi är allmänt urusla på att läsa av kroppen språk.

Folk med ångest går ofta till psykologer men ångest är leverns språk varför det inte är märkligt alls att många blir av med sin i skolan då vi just avgiftar levern.

Väldigt många med diagnosen “utmattningssyndrom” får psykmediciner, och de kan inte bota en uranförgiftning, och om jag har förstått drabbade medlemmar rätt tar det tid att komma loss ifrån psykmedicinerna.

 

Det motiverar en medicingrupp; kan de hjälpa varandra med tips
Den största gruppen hos oss är just uranförgiftade men jag är rätt säker på att vi har många som är läkemedelsförgiftade oavsett varifrån de har fått pillren.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.