Kriget mellan skolorna kostar liv

De flesta tungmetaller kan man göra sig av med, och skolan går matvägen, och eftersom uranförgiftning är vanlig har vi ett speciellt kursavsnitt om det. En funktionsläkare i Göteborg sänder hår, urin och blod till ett labb i USA, och vi använder oss av urin avseende PH-värdet och hår, eller naglar om man saknar hår, och som utreds av ett labb i USA som är godkänt av deras motsvarighet till Socialstyrelsen. Vill man leta infektioner via blod anses Tyskland vara duktigast på det.

Många medlemmar erbjuds kosttillskott för tusentals kronor
guld
Vi är noga med vad vi äter för mat men när det gäller piller upphör ofta noggrannheten, och vi vet inte ens vad de vitamin- och mineralpreparat som finns innehåller.

De lärde bråkar med varandra, och en skola säger att de är värdelösa, och andra anser att de hjälper, och kanske är det individuellt? Tar inte tarmen upp vanlig näring tar den heller inte upp kosttillskott.

Skolans grundlinje är att vi tar oss ut matvägen
Vi kan ta PH-värdet som ett bra exempel på hur rörigt det är idag. Frågar man en västvårdare tror jag att de säger att PH-värdet i kroppen behöver man inte bry sig om alls för det fixar kroppen själv. Det är heller inget man kollar på t.ex. sjukhus. Det ”finns inte” i den världen.

antioxidantertillskott-2Frågar man den andra falangen är PH-värdet superviktigt för ingen kan bli sjuk som har ett korrekt. Än har ingen fått cancer t.ex. som inte har varit försurad. Den gruppen undrar givetvis hur de andra tänker?!? Varför skulle inte människan kunna bli försurad då fisken i Östersjön är det?

Vi ser också i skolan att många har ett för lågt och så snart de kommer tillrätta med det kan de andas igen.

Vi får en ytlig andning, flåsar för ingenting, och kan inte springa uppför en trappa t.ex. och i väst tolkar man det som ”dålig kondis” och vi uppmanas att motionera.

I Asien fick jag förklaringen att det blir så med andningen om PH-värdet är rubbat, och det är det ofta på oss.

Gå omkring med ett felaktigt PH-värde är i sig en systemkrasch
I skolans kurs-mat finns det insprängt livsmedel som korrigerar PH-värdet, och än en gång ser vi med all önskvärd tydlighet att ”du blir vad du äter” eftersom metoden fungerar i verkligheten.

Finns bara en expert, och det är kroppen
Den säger ifrån, eller framför önskningar, och vi i väst behöver träna på att lyssna på den och den är inte statisk. Våra celler förnyas, och en sanning idag kan vara en osanning i morgon för just min kropp. En diet som funkar för dig blir eländig för mig.

Har man inte ett piller är det obotligt
tereseMånga medlemmar har också fått höra att vården inte kan göra mer för dem. (De kan få samtal hos psykologer för att lära sig att acceptera att de är livstidssjuka och aldrig kan bli bättre.)

Jag själv är 100% återställd, och vet att den ”dödsdomen” är helt fel, och hela skolan vilar på min privata tro på att om jag kunde bli frisk kan alla bli det. Jag var ursjuk, och hade en mängd konsekvenser allt ifrån benbrott – vi faller lätt – till häftiga parasitangrepp – vi saknar immunförsvar, och blir som ett öppet mål för allt.

Det har uppstått ett slags krig mellan olika falanger, och vi såg igår hur en medlem vägrat åka till sjukhus, på grund av misstro enbart som jag ser det, och slutligen kom hon in till intensiven (i alla fall) via polis. Inget smart krig… hon dog.

varden

Varför?
Jag har noll koll på vad som kan ha hänt med vården, men jag har talat rätt ofta med läkare som emigrerat och nyligen med en syrra, och jag tror att de har rätt komplexa problem.

När jag låg inne på Karro viskade en nattsyrra:
– Jag tycker att du ska dricka ingefärste när du kommer hem men säg inte till nån här att jag har sagt det!

Inget smart krig…

Då vården möter oss tror de ofta att vi ljuger, hittar på, inte är så sjuka, fattas bara lite motion, och så kommer det att förbli ända tills de kunskaper som finns ute i världen om oss når Sverige och den är på väg.

Vi har sett flera läkare som har börjat dra slutsatsen att det är en inflammation, eller en apart infektion, i botten, och de har börjat sniffa tungmetaller också.

inflammation
Klicka på bilden så kommer du till artikeln

Jag har fått frågan i chatten om skolan förespråkar riktig mat för att jag själv ska gå fri från anklagelser rörande typ kvacksalveri och svaret är nej.

Jag har snarare sett på under 20-30 års tid hur en ny generation mer och mer lutat sig mot ”Seven Eleven”, och upphört med långkok i järngrytor, och man behöver inte vara raketforskare för att förstå vart det leder på sikt.

Om jag visste att det fanns ett mirakelpiller, som botar oss skulle jag förespråka det, och vid behov leda det i bevisning, men det finns ingen quick fix.

 

Så länge kriget pågår är skolans största styrka skolgårdarna
funktionslakareVi är snart 1600 individer, och i det läget att vi måste bli experter på vår egen sjukdom för vi måste se helheten och att ta sig ut är lite som att lägga puzzel.

Det gäller att göra saker i rätt ordning och vi lutar oss nu mot min erfarenhet och den fylls på hela tiden av medlemmarnas egna.

Skolan håller på många sätt på med att utbilda morgondagens utmattningsfröknar, och jag är helt övertygad om att läkare, sjuksköterskor och undersköterskor kommer att ansluta sig i en allt större omfattning på vägen mot vad vi kan kalla för naturligt läkande – med riktig mat som bas – och en helhetsyn på människans fysiska kropp, själ och psyke.

dodalakare
Klicka på bilden så kommer du till artikeln

Skolmedicinen har en naturlig fiende, som den måste hantera, och det är det faktum att läkemedelsbiverkningar idag är den tredje största dödsorsaken i väst, och då räknar jag inte med medlemmen som dog förmodligen för att hon var rädd för vården.

Ett annat delikat problem finns att lösa då det förefaller vara en mördande konkurrens inom branschen.

Antalet läkare, med helhetsyn, som dör på alla möjliga och omöjliga sätt börjar kännas som en belastning för just skolmedicinen därför att man misstänker lätt att det hela är organiserat för att just bli av med konurrenter då man inte tjänar miljarder om folk äter morötter…

Vi vet inte om gärningsmännen är bönder som vill sälja morötter, läkemedelsbolag som inte vill förlora sin marknad, eller kosttillskottsbranschen som vill manipulera fram misstro mot just skolmedicinen.

Tiden är den bästa domaren, och en dag kanske vi får veta
Jag är en rätt erfaren lekmannadomare ifrån Stockholms Tingsrätt och vet att ”sanningen” är inte alltid den man tror eller ser på ytan. När det gäller kriminalitet ska man ha öppna sinnen.

I vart fall får jag här och nu stöd i mitt påstående att det här är inget smart krig.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Z-SMCidWa7Y

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.