Diagnosens moder är en – 1 st – enda psykiatriker

psykiatriker
Källa, klicka…

En enda psykiatriker…

…lyckades få Socialstyrelsen att anse att utmattning kan bara bero på psykiska-, sociala- eller arbetsrelaterade skäl, och vi fick veta för flera år sen att antidepp inte hjälper.

Då undrar jag om tvångsmedicineringen kommer att upphöra? Den går till på så vis att om du inte äter tabletterna får du ingen sjukskrivning.

Det förfarandet borde en åklagare titta på därför att tvångsmedicinering är enligt lag förbjuden.

WHO har klassat sjukdomen som biologisk, men Sverige bryr sig inte.

Utmattningssyndrom – en diagnos med vetenskapliga brister
Det var rubriken på en artikel införd i Läkartidningen där de således ifrågasätter tanken men de kom tydligen ingen vart med sina protester, och jag kan aldrig bevisa det men tanken slår mig alltid i såna lägen att det beror på att hon är kvinna.

Två män hade skrivit artikeln och ryter de till för mycket kallas de för “kvinnofientliga” och det kan nog kosta jobbet.

Så, nu fick hon bestämma helt solo, mot bättre vetande och internationell forskning,  att familjen och arbetsplatsen är de två största bovarna, och vi har rätt gott om medlemmar i skolan där skilsmässan varit nära. Många har gjort sig av med jobb i onödan, inte minst jag själv.

Forskare har kontrollerat utfallet och funnit att ingen – inte en enda! – har blivit varken hjälpt eller botad, och ändå får hon stå på. Men i den aktuella artikeln / intervjun ser man att hon nu vill skotta över ansvaret mer på arbetsgivarna.

UMS har drivit sin verksamhet sedan år 2016 och vi har hittat mängder med rötter till själva symtomet “utmattning” som ska ses som ett larm.

Mögelförgiftningar, twar, borrelia, aluminium- uranförgiftningar, koppar! Aparta virus, svamp, parasiter med mera så vi vågar nog påstå att problemet är fysiskt och att vi förvandlas rent fysiskt då vi blir friska.

Sant är att “alla” är stressade till vansinne

De som är kopparförgiftade kan knappt sitta still men så snart gifterna är ute blir vi kolugna, och det kan alla idag återställda vittna om.

De som verkligen har fått lugn och ro är de som har blivit av med parasiter.

En stor delseger; Mögelförgiftning finns nu, även i Sverige

Det “psykiska” illamåendet är nu förklarat;  Litiumbrist!

100 000-tals har drabbats av utmattningssyndrom; en syning av en FB-grupp

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Ett svar på ”Diagnosens moder är en – 1 st – enda psykiatriker”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.