Gifterna rinner av oss, och vi blir ovanliga?

utmattningsskolan * lena holfveNär jag rör mig i Sverige via flyg, tåg och bussar, samt även via bil, ser jag med all önskvärd tydlighet att ungefär varannan svensk som jag möter är förgiftad och sjuk.

Jag har också noterat att “ingen” verkar se det kanske för att de är många? De sticker inte ut längre utan förefaller vara helt normala.

Om du studerar våra före- och efterfoton ser du att rent ytligt ser vi 20 år yngre ut, och det är en ännu större skillnad inuti. Plötsligt kan folk sova, som de inte har kunnat på 20 år. Långtidssjukskrivna, en del sen 15 år tillbaka, kommer ut i jobb igen.

utmattningsskolan * lena holfve
utmattningsskolan * lena holfveJag själv trodde inte att det fanns foton från 2011-2013, då jag var som absolut sjukast, men jag hittade i mitt pass. Dels passfotot, och dels ett foto på ett indiskt visa.

 

När jag visade alla skolans 3000 medlemmar skrev jag också:
– Nu vet ni vad ni kan svara om någon säger att den där LH vet inte vad hon talar om.

Du får kolla runt på gator och torg och se efter själv hur många kvinnor du ser som har djupa jack mellan ögonen, svart stirrig blick, inte sällan nålvass i blicken, och som är uppsvullna och som i princip saknar ansiktsdrag…

Du ser vad du ska leta efter om du kollar in våra före- och efterbilder nedan, och känner du såna meddela dem att vi och UMS finns:

utmattningsskolan * lena holfve

utmattningsskolan * lena holfve utmattningsskolan * lena holfve

utmattningsskolan * lena holfve

Vi använder facereading som vi lär oss i kurs 3. De flesta har t.ex. två djupa jack mellan ögonen, kallas för “leverrynkan”, som försvinner helt och bara det gör att man ser väsentligt mer normal ut.

utmattningsskolan * lena holfve

 

Artikeln är delvis publicerad även i Utmattads domän.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.