Utmattning

Fråga 1 A: Är Utmattningsskolan laglig?

Jag får den frågan ibland – Är Utmattningsskolan laglig?

Jag utredde frågan innan jag ens startade, och ja UMS är lagligt. Om jag får tro en vän som har arbetat som riksåklagare. Vi säljer inga produkter, och skolan är inget annat än texter och länkar till en himla massa forskning utomlands.

Är Utmattningsskolan laglig?Jag botar ingen, folk botar sig själva

Alla som mår akut dåligt får alltid rådet att ringa Sjukvårdsupplysningen eller 112.  Det förekommer heller ingen mobbing mot den som använder andra metoder  därför att UMS lägger sig aldrig i folks privatliv. Vi är allt annat än en sekt.

UMS tar aldrig bort något

UMS lägger bara till. UMS isolerar heller aldrig någon. Vi har en uppsjö skolgårdar, grupper på FB,  där man kan chatta öppet eller via PM.

UMS släpar hem en massa forskningsresultat  och metoder från hela världen

Nedan har vi en medlem som säger precis som det är; “Skulle aldrig ha hittat den annars.”

I det här fallet har hon tagit del av musik vi använder, som “talar med hjärnan”, och själva konceptet är 5-6000 år gammalt.

De första, som man vet, som använde metoden, speciella taktslag, var stammar som framkallade dessa speciella ljud via trummor. En psykolog tog dem sen till väst, och metoden används i USA.Den har inte trängt in i Sverige än. Mer om det i boken “Sömnlös.”  I den finns referenser till forskning som visar att denna musik hjälper stort, och varför.

Är Utmattningsskolan laglig?UMS kommer aldrig att sälja produkter,  och jag kommer heller aldrig att ta emot provisioner från de bolag som har rabattavtal med oss.

En av våra leverantörer är immun.se levererar ett startkit, hopplockat via en omröstning bland UMS medlemmar 2016, och en av två ägare har en gång i tiden varit mycket svårt sjuk. De kan enligt lag inte skrika ut via sin hemsida;
– Gör så här!
Det beror på att de säljer läkande produkter.

Jag har inget emot den lagstiftningen

Det vore konstigt om man gick till en medicinare, och hela väntrummet var fullt av produkter, och en kritik mot just skolmedicinare är också att de ska ha tagit emot pengar av läkemedelsbolagen.

Det är inte okej vem som än gör det.

Svenska läkare får miljoner av läkemedelsföretag | SvD

Svaret på frågan – Är Utmattningsskolan laglig? – är alltså ja.

Är Utmattningsskolan laglig?

Förordet till inspirationsboken “Äntligen fri från utmattning!”

Den finns hos Bokus m.fl.

fri från utmattningMartina beskriver väl hur sjuk och rädd man är, därför att man inte förstår vad som händer. Det ser vi hela tiden att så snart sjuka får dels hopp, dels börjar lämna tron på att det är obotligt och psykiskt, försvinner den ödesdigra rädslan, som vi vet har drivit människor in i döden via självmord.
Jag tackade Martina för den rapporten, hon är en av många mögelförgiftade, och jag minns känslan när man blir frisk, eftersom jag har varit enormt sjuk själv. Min egen rot var aluminium och parasiter. Jag startade Utmattningsskolan.se i juli år 2016 av en ren slump. Till min förvåning hade en text som jag hade skrivit om utmattning delats av tusentals människor på Facebook. Jag skapade därför en grupp, och bad intresserade ansluta sig, och vi blev genast flera hundra, och jag utredde varför min artikel hade blivit delad. Jag förstod rätt snart att det berodde på att jag hade botats från utmattning. Jag frågade ut dem, insåg att en utbildning behövs, och jag skrev kurs 1, och medan de gick den skrev jag kurs 2, och de övriga, totalt nio avsnitt.

Nu snart sju år senare har vi mängder med före detta sjuka, som idag är helt återställda, och några av dem talar ut i boken. I Sverige tolkas symtomen ofta som ”psykisk ohälsa”, men jag själv blev aldrig utsatt, och blev helt återställd i Asien, där man vet att det hela är rent fysiskt. Metoderna har jag återskapat, och försvenskat en aning, men de är godkända av läkarna som vi samarbetar med.
Vi har lärt oss en hel del under åren, och mycket är generellt för alla drabbade. Metallförgiftningar liksom mögel är en gigantiskt stor orsak till diagnosen “utmattningssyndrom”.

Ögonen släcks, och man orkar inget, minns mycket uselt, saknar ofta närminne helt, kan inte läsa, inte räkna, och det beror på  inflammationen i hjärnan. Jag minns, konstigt nog, den gången då jag såg ett par bilnycklar i hallen. Hade jag en bil? Och om jag nu har en… var står den? Hur ser den ut???

Många har frågat mig under de gångna sex åren varför vi inte har annonserat eller på annat sätt agerat. Jag visste från starten att jag hade blivit frisk av metoderna, och att det höll, men det är först nu vi vet att de fungerar kollektivt och att resultaten är hållbara, nu när vi har gamla medlemmar som har varit friska i 2–5 år, och ofta efter 4–17 års sjukskrivningar. Metoden är rätt enkel; eliminera hjärndimman, så man kan tänka, få ordning på sömnen i en giftfri miljö, för att få orken tillbaka, och börja sen leta efter rotorsaken, med hjälp av symtomlistor och labb utomlands, och vi sänder dem biologiskt material.
Till boken hör ett antal videos, som finns i en egen spellista på YouTube.

Norra Cypern i juni 2022
Författare Lena Holfve

100 000-tals har drabbats av utmattningssyndrom; en syning av en FB-grupp

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.