Tungmetaller förtjänar fortsatt vaksamhet – Läkartidningen

Manganförgiftning är vanligt hos patienter med: Parkinsons, inlärningssvårigheter, MS och kriminellt beteende. Förhöjda manganvärden kan associeras med alkoholism. Vid dessa tillstånd kan sug efter alkohol minska genom att minska på förhöjda manganvärden.

En del män, som jobbar i gruvor där de andas in stora mängder manganånga, har fått nervösa och psykiska besvär. Våld, aggression och antisocialt beteende associeras med mangantoxicitet. Man har funnit att förhöjda hårmanganvärden har ett starkt statistiskt samband med våldsamt och kriminellt beteende. Källa

Bara dagar innan häktningen var forskaren som nu misstänks ha vållat den försvunna svenskan Kim Walls död inblandad i en ny tvist med sitt tidigare företag. Källa


I rätten ser man dem; männen med streck i nosen
Är det allvarlig brottslighet brukar rätten vilja ha en liten sinnesundersökning eller paragraf 7-utredning som är en personutredning i brottmål. Eller en större rättspsykiatrisk undersökning (RPU), som är en psykiatrisk utredning som genomförs enligt lagen (1991:1137) om rättspsykiatrisk undersökning.

Hela samhället är styrt efter den så kallade sociologin
Det är därför vi aldrig kan lösa problemen. Sociologi är en skrivbordsprodukt för att inte säga rent trams. Det är för övrigt möjligt att se på den som ett rent förtal av arbetarklassen.

I rätten rabblar man upp hur individen levt bakåt samt att frivården sänder in papper om hur det ser ut här och nu. Man anser sig göra bedömningar angående återfallsrisken bland annat.

Sociologin ligger också bakom att allt är “psykiskt” i Sverige. Modern forskning visar dock att inte ens schitzofreni är “psykisk”. Återstår? Psykoserna?

I en utredning av en tilltalad finns inga biologiska analyser
Jag är helt säker på att man avseende våldsbrottslingarna skulle hitta många med just förgiftningar. Visst, man blir förgiftad av t.ex. alkohol. Men den går ur kroppen rätt snabbt vilket inte mangan, bly och koppar gör.

I kurs 3 lär vi oss facereading
Via den asiatiska kunskapen kan en medlem i skolan se i spegeln vilket organ det är som är mest utsatt.

Därefter kan vi sända biologiskt material till ett labb i USA samt blod till Tyskland, och ta reda på vad det är och sen vet medlemmen i allmänhet varför denne är sjuk. Det gör vi i kurs 3 avsnitt 6.

Rynkan mellan ögonen kallas för “leverrynkan”
Den står för att levern är hårt utsatt av gifter. AA kallar den för “elaka rynkan” då bäraren ser elak ut vilket de också ofta är.

En gång gjorde jag ett studiebesök på Gruvberget, kriminalvårdens anläggning för långtidsdömda utan flyktrisk, och jag fick syn på en “perenn” ifrån rätten som vi brukade döma i ett.

Han såg ut som en baby i ansiktet
Föreställ dig Christer Pettersson, sju resor värre, och med ett helt nytt babyansikte… Killen hade avgiftats utomlands, och var bara på tillfälligt besök på Gruvberget. Jag såg honom aldrig mer i rätten.

Ett frö till våld kan finnas redan hos foster
Kanske bär de på genen MAOA som gör att den brutala läggningen går i arv vilket vi vet att koppar t.ex. också gör så långt att babyn i magen får i sig förgiftningar via modern. Skador i pannloben kan även uppstå vid olyckor och misshandel, som att ruska ett skrikande barn. Läs mer; Ondskan sitter i pannloben (SvD)

Ang pannloben:
Virusinfektion, överreaktion av immunsystemet, överaktivitet av signalsubstansen glutamat, elektriska stötar, tidigare slag mot skallbenet, förgiftningar orsakade av exempelvis tungmetaller eller ämnen från blågrönalger och brist på spårämnen eller vitamin B12 eller vitamin E har diskuterats som orsak. Läs mer

En bra avgiftning får folk att se tio år yngre ut.

 

Symptomen på blyförgiftning är hyperaktivitet, blodbrist, njurskador, led- och magsmärtor. Blyförgiftning kan vara involverat i intelligensnedsättning, depression och avikande beteende härunder kriminalitet. Läs mer

 

Nu vet vi alla att Pettersson t.ex, hinkade sprit varför det inte är nämnvärt konstigt om han hade en leverrynka.

Men…  man ser lika ofta de typiska strecken i pannan, som vittnar om tungmetaller, och det skulle behövas en rejäl forskning för det är inte helt otroligt att tungmetallsförgiftade självmedicinerar alkohol i starten.

I skolan har vi noterat att då förgiftningen gått så långt att den sjuke kallas för “utmattad” kan man inte dricka sprit alls. En finsk läkare bekräftade nyligen att det är ett av symtomen på tungmetallsförgiftningar.

Ilsken så man skrämmer sig själv – Utmattningsskolan.se

För mycket tungmetaller i barnmat | Nyheter | Expressen

Tungmetaller förtjänar fortsatt vaksamhet – Läkartidningen

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.