Snedseglare stressar alltid sin omgivning

Jag har haft med många kriminella att göra, eftersom jag har suttit i domstol i många år. Jag tjänstgjorde dessutom ofta, därför att jag bodde precis vid Stockholms Tingsrätt, och snabbinkallades ibland vid jäv eller sjukdom.

Privat har jag utsatts för brott
Vid ett tillfälle stals min privata papegoja men hon återlämnades ganska snart eftersom jag hade minst femtio så kallade “fribrev”. Man får inte begå brott mot mig har bunkerfolket bestämt.  Jag fick även en snidad kofot med en metallbricka nitad på skaftet med texten; “Kofotsordern tackar.”

Jag fick fribreven i samband med boken “Häktad på sagolika skäl”
Jag har “använt” gåvorna en gång d.v.s. då jag bad den undre världen leta rätt på min goja som återlämnades ett en natt av två prostituerade tjejer som ringde på dörren och framförde en ursäkt.

Det vanliga är dock maktlöshet
De flesta brottsoffer känner sig helt maktlösa speciellt som samhället struntar i dem i princip helt. Man slipper den maktlösheten om man överlämnar snedseglarna som ett paket med röda snören till karmalagarna, som fungerar som klockan, och speciellt i jämförelse med dagens rättsväsende.

Tyvärr är det få svenskar som gör det
I Asien är metoden vanlig, och grundregeln är att du måste säga till. Eftersom svensken i allmänhet inte tror på några karmalagar alls säger de heller aldrig till. Trots det existerar karmalagarna i vår kultur; “Som man sår får man skörda”,  “Historien upprepar sig alltid”, t.ex.

Man slipper också såna känslor om man lär sig hur de fungerar och det lär man sig i rätten. Jag har lagt några mycket bra filmer längst ner hur man rätt lätt kan läsa av folk. Den kunskapen rekommenderas alla som känner sig stressade av t.ex främlingar.

I Sverige är män i mångas ögon alltid lite farliga men alla kvinnor är goda, och det är en vanföreställning.

Jag öppnade dörren för en vars blick skrek varning
Normalt sett hade jag studsat direkt men nåt sa mig att hon var utsänd av en gammal IT-kollega, som förr har visat sig gilla att busa, så jag lät det hela bero.

Den första blicken var en urtypisk stålgrå; går-det-att-lura-dig-blick. De första timmarnas samtal bestod av idel smicker av min person. Det om något är en varningssignal. Man kan aldrig manipulera folk om man är otrevlig; krävs charm!

Det slutade givetvis med att människan bland annat stal av mig och jag betraktar nog vederbörande som en klassisk narcissist. Jag gjorde ett par tester senare, som sa mig det.

De lovar bort presenter som aldrig levereras
Just den kvinnan som damp ner tillfälligt i mitt liv lovade en taxichaufför att köpa honom en ny bil “så snart arvet kommer”.

Jag övertalade henne att låta bli, och sa att han kan inte ta emot det, betala resor i förskott möjligen. Hon lät sig villigt övertalas; budskapet om  grandiositet var redan levererat.

Jag själv lovades bland mycket annat en speciell plånbok som hade ett specialutrymme för mobilen. De tvekar inte en sekund att utnyttja andra, och ett skäl är då de där presenterna, som aldrig levereras.

De tror att de är intellektuellt överlägsen alla sina kamrater
De ljuger inte sällan om sin IQ. Jag har stött på två individer i mitt liv som har uppgett att de har runt 146 i IQ, och den ena var denna kvinna, och det fick jag veta direkt och klippt ur något som helst sammanhang. (Genigränsen går vid 130.)

Den andra talade om det först efter flera månader, och i ett vettigt sammanhang. En annan väsentlig skillnad är att den förstnämnda är rätt korkad, och har inga 146 i IQ, vilket den andra har.

De skyller alltid på andra och gör aldrig rätt för sig
Oj vad de har råkat ut för…. Narcissister tror inte att de gör några misstag, och saknar helt förmågan att känna skam. De visar en högmodig attityd när de konfronteras.

De ursäktar sina egna brister genom att hävda att andra pressar dem eller förväntar sig för mycket. De är oärliga och ljuger ofta för att få vad de vill ha. De kvinnliga skaffar sig ofta “levebrödsbarn” som jag kallar dem.

Ett bra sätt att testa av dem är att säga nej, de blir rasande
Ett annat bra sätt är att leka ego själv; tömma en tvättmaskin men bara ta sina egna kläder. En frisk frågar varför, och man kan då svara att “jag visste inte om du ville ha dina hängda ute i sol eller inne i skugga så jag lät dina vara”. En narcissist säger ingenting utan hämnas från den dagen genom att likt en treåring – minsann – också bara ta sina kläder sen….

De är oförutsägbara avseende humör och handlingar
De är kapabla till en mycket kortvarig ånger men ber aldrig om ursäkt. De rationalisera sitt beteende snabbt och återgår till sitt narcissistiska mönster.

De skulle aldrig få ur sig; “Kanske vi kan förlåta oss själva och varandra?” Finns inte mycket till “vi” i verklig mening alls.

En av de sista middagarna jag genomled med den  grandiosa ladyn passar in i ett filmmanus.

Jag hade försökt förklara att nästan alla hus man hyr på norra Cypern, som är byggda i betong med sand från stranden, kan ha allvarliga vattenskador. Ladyn kastade sig med en rätt våldsam kraft bakåt i stolen, och skrek som en galning rakt ut:
 – Då köper jag väl ett hus då!
Som om de man köper skulle vara mindre vattenskadade…

Ett annat bra sätt är att studera vad de kallar olika händelser
Vi säger att du vankar av och an, och får då snabbt veta att “du ska inte vara rädd”.
I verkligheten kan du ha gått fram och åter därför att du håller på att få kramp i en vad. De kan bara tänka på sig själva varför deras råd också utgår ifrån deras egen värld. De är mer vana vid rädda människor med andra ord än vad de är vana vid kramp i vader.

Lyssna av skitsnacket
De brukar i allmänhet förtala folk i parti och minut. Du blir sen den de förtalar i parti och minut. (Läs mer om dem, engelsk text)

 

Det värsta brott man på många sätt kan uppleva är olaga hot
Nån lovar dig att inte skada dig nu… men sen… nångång… längre fram… den kriminella individen meddelar; “jag ska bida min tid”. Därför är påföljden strängare för olaga hot i allmänhet än för t.ex. misshandel.

Du vet ju aldrig när du ska bli påhoppad eller var, och du förväntas ha ögon i nacken jämt. Men istället för att montera en backspegel bakom öronen kan man höja sina egna frekvenser vilket brukar leda till att snedseglare aldrig går i ens närhet.

Jag har dömt av flera olaga hot i mina dagar, och jag har alltid upplevt den typen av kriminella gärningsmän som ondskan själv. Många brott uppstår i hastigt mod, folk tänder till på fel ställe eller sätt men olaga hot-gänget vet vad de gör. De är utstuderat kriminella ända in i själen liksom utpressarna och bedragarna är det och man kan inte sällan skönja ett massivt förakt mot andra människor om man lyssnar, och mest av allt föraktar de poliser, åklagare och domstolar.

Svenskarna lever på ett sätt just nu under ett slags olaga hot
Det blir så eftersom poliskåren knappt åker ut ens på rån. Det märks då man är däruppe.

Jag såg enorma mängder misstänksamma och rädda människor då jag var i Sverige i juni-juli 2017, och väl åter på norra Cypern ser jag det motsatta. Harmoni och öppenhet är vardagsmat och normaltillståndet.

 

Känslan av förräderi uppstår alltid då folk ljuger
En annan ytterst stressande situation är då en snedseglare har lyckats smälla i dig lögner om t.ex. sin bakgrund.

Man kollar inte upp folk det första man gör i vardagslivet men det vet jag flera svenskar som sagt mig att det måste man idag. När man väl kollar visar det sig att 90% av vad man har hört var lögner.

Lögnare skadar andra mer än vad som är mätbart
De ljuger i allmänhet om allt, också sådant de inte ens behöver ljuga om. Den klassiske bedragaren testar din IQ och karaktär via lögner.

När de smällt ur sig en lögn kollar de alltid om den gick hem. Vanligt folk har inte dessa kontrollpauser under ett samtal. Ställer du en fråga till en lögnare får du blixtsnabba svar. Vanligt folk måste tänka efter och hämta svaret ifrån hjärnans minnesbank.

 

Alla snedseglare, vad vi än kallar dem, stressar alltid sin omgivning

Posttraumatiskt stressyndrom
Den som har blivit utsatt för ett kriminellt övergrepp uppvisar mer eller mindre uttalade stressreaktioner. Det är naturliga reaktioner på en akut upplevelse. Kvarstår de uppkomna problemen mer än en månad kan de betecknas som posttraumatisk stresstörning (PTSD). Reaktionerna har då utvecklats till ett kroniskt ångesttillstånd.

Vissa problem till följd av ett brott är av sådan art att det krävs experthjälp för att behandla.

Den kliniska diagnosen för PTSD avgörs enligt bedömningsschema som omfattar följande punkter.

Den kliniska diagnosen avgörs enligt nedanstående bedömningsschema:

A. En händelse som ligger utanför normal mänsklig erfarenhet:

allvarlig fara för liv eller fysisk integritet
allvarlig fara för eller skada av barn, make/ maka eller andra släktingar och vänner
plötslig ödeläggelse av bostad eller samhälle, se andra vara eller bli svårt skadade eller dödade genom olycka eller våld

B. Ständiga återupplevande på minst ett av följande vis:

påträngande minnesbilder
orosframkallande drömmar
upplevelse av att händelsen sker på nytt
stark oro i samband med händelser som symboliserar eller påminner om det inträffade

C. Bestående undvikande av associerade stimuli eller allmän känslokyla (minst tre av dessa):

undvikande av tankar och känslor associerade med händelsen
undvikande av aktiviteter eller situationer som väcker minnen av traumat
oklara minnesbilder från delar av traumat
uppenbart minskat intresse för väsentliga aktiviteter
känsla av avstånd till andra människor
begränsat emotionellt djup, nedsatt förmåga att känna kärlek
känsla av att framtiden är begränsad

D. Bestående larmberedskap (minst två symptom), varvid kroppsfunktioner aktiveras som inför kamp eller flykt

sömnproblem
irritabilitet eller vredesutbrott
koncentrationssvårigheter
hyperverksamhet
lättskrämdhet
fysiologisk reaktion vid exponering för aktiviteter som påminner om händelsen

E. Symptomen i B, C och D ska bestå i minst en månads tid.

Mot bakgrund av ovanstående kliniska schema kommer många av brottsoffer få diagnosen posttraumatisk stresssyndrom, och därmed kunna kräva tillgång till en kvalificerad terapeutisk behandlingsinsats”. Brottsoffer jourens text, och de ser den säkerligen med glädje spridd.

 

Brottsoffer känner sig övergivna av samhället | forskning.se
Brottsoffers reaktioner – Brottsoffermyndigheten

 

Kunskap är alltid makt, och speciellt avseende snedseglare
Vad som sägs i Sverige överensstämmer inte riktigt med vad man anser utomlands, och Utmattningsskolan tar nu hem även den kunskapen.

Denna kurs har samma röda tråd som alla Utmattningsskolans kurser; vi identifierar, analyserar var problemet finns och stoppar inflödet, och därefter avgiftar vi och bygger immunförsvar.

Den principen kan användas också avseende människor som skadar oss på samma sätt som en aluminiumförgiftning gör det.

Kursen är ett handlingsprogram. Läs mer

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.