Jag gissar 75%

Skälet till att vi var världens fjärde rikaste land på 70-talet berodde i botten på att landet aldrig hade förstörts under ww2. Vi hade fabrikerna intakta och blev ett exportland.

Under sextiotalet gjorde man en liten kommunsammanslagning, för att ha råd att bygga högstadieskolor och byta ut folkskolan mot enhetsskolan, som senare kom att kallas för grundskolan.

Vid denna tid sköts Sverige av 200-250 ämbetsmän, och en hel stab frivilliga som satt oavlönade i olika nämnder. Det var en ära att sitta i t.ex. kommunfullmäktige, och idag har vi hundratusentals högavlönade karriärister  och inga idealister.

1965 förstatligas polisen, och innan hade vi polisstationer i varje by, och den lilla rätt lyckosamma kommunsammanslagningen leder sen till att man vill göra den stora kommunsammanslagningen 1977. Det är där och då våra problem börjar och har sin rot.

Ju fler sammanslagningar vi har haft desto omänskligare samhälle
Just nu har skolan flera medlemmar vars kroppar stöter ut parasiter. De ser dem, och samlar dem i en glasburk.

Det kommer att visa sig senare, tror jag, att mängder med medlemmars ena förgiftningsrot är just parasiter. Men bara tanken är så främmande för en svensk så i dagsläget är det bara 61 individer i det programmet.

Men jag gissar att 75% av medlemmarna mycket väl kan ha parasiter och svamp och Utmattningsskolans program tar aluminiumförgiftningar och enklare parasiter och även svamp, samt inflammationer,  och vi gör det kollektivt. Det kan vara förklaringen till att vi har kanonresultat efter nu ett år.

Kvinnan som plockar ner parasiterna i en glasburk är tveksam
Vad jag vet har hon ännu inte bestämt sig för om hon ska ta burken med sig och åka in till sjukhuset med den eller inte.

Gör hon det har de inte nämnvärt med rutiner och motmedel har medlemmen redan fått ifrån det indiska sjukvårdssystemet. Det är därför de dör nu och stöts ut av hennes kropp.

Hon kan sända biologiskt material sen till ett labb för att kolla att hon är ren. Inte ens det behövs egentligen för man känner när parasiterna är borta eftersom man blir märkbart pigg.

Hon tar stora risker om hon åker med burken till sjukhuset
Som alla andra har hon väl redan en diagnos av typen “utmattningssyndrom”, och man kan väl tänka sig att en sån gräver upp några larver i skogen och stoppar i nån burk…

Hon bor bevisligen inte i USA där CNN kör parasitinformation för fullt
Hon bor i Sverige där “allt vi inte vet vad det är skottar vi till psyket”, som en sjuksköterska som jobbar på medicin på ett av våra största sjukhus sa mig.

Medlemmen bor inte heller på Cypern där man har parasitsjukhus och kliniker som vilka normala länder som helst. Hon bor i Sverige där man skottar allt man inte vet vad det är till psyket. Jag förstår medlemmens motstånd mot att ta burken i handen och åka till sjukhus med den.

När jag själv kom till Karro hade jag labbsvar med mig
De var skrivna på engelska, av en läkare på norra Cypern, och det stod att jag hade parasiten Leishmania, och på akuten på Karro sa de mig att “det är tur att du har det där labbsvaret med dig för vi hade aldrig tänkt på Leishmania”.

Nej, för parasiter “finns inte” i Sverige, och hade de kollat upp min diagnos hade de sett att jag ansågs ha “utmattningssyndrom”.

När jag lämnade Karro inträffade en rätt lustig sak
Doktorn gav mig ett intyg skrivet på engelska, och där de meddelades att jag haft Leishmania. Jag ombads visa läkare på norra Cypern, dit jag var på väg, brevet om jag skulle insjukna igen. Jag själv tyckte att det var kanon!

Men… jag behöver nog inga brev på norra Cypern
Det räcker med att jag säger att jag hade Leishmania, och Sverige ansåg att det och det datumet  var jag ren. Men nu mår jag konstigt igen… så hade de kollat upp Leishmania.

Om man har någon sjukdom, och ska tillbaka till doktorn om säg 14 dagar, får man en lapp i handen där läkaren har skrivit diagnosen. Den lappen förväntas man ta med sig, och visa upp när man kommer åter, om man nu inte har minne nog för att tala om varför man var där för två veckor sen.

Sjukdomar anses tillhöra privatlivet, och det är på norra Cypern fredat, så det förs inga journaler på svenskt vis, och man byter aldrig läkare heller. Det omfattande pappersarbete som existerar i Sverige finns inte alls.

10 symtom om man har parasiter
Trött, utmattad, depression eller känslor av apati.
Lös i magen ofta
Problemhy: torr hy, eksem, klåda, sår, ”konstig” hy.
Humörs- och ångestproblem som humörssvängningar, nervös, deperimerad, glömsk, rastlös och orolig
Sömn- och insomningsproblem, gnisslar tänder, svettningar och störd sömn.
Vikt- och aptitproblem, fetma, ”gravidmage”, konstant hunger och oförmåga att gå upp eller ner i vikt
Smärtor i kroppen inklusive i musklerna, kramper, ont i händer och fötter samt leder.
Diagnosticerats med lågt järnvärde och anemi.
Svårt att bli gravid, PMS, urininfektioner, mensproblem, prostataproblem
IBS är ett tecken på parasiter.

Tapeworms and four other disgusting parasites – CNN – CNN.com

250 milion Americans Infected – The American Parasite | Truth In Advertising

Neglected Parasitic Infections in the United States – Medscape

CDC warns of common parasites plaguing millions in U.S. – CBS News

Parasitic Infections also occur in the United States| CDC Online …

America’s hidden epidemic of tropical diseases | New Scientist

Parasites worm their way into back-to-school season – CNN.com

 

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.