Uppdat 3/6-22 – Aluminium och demenskriget


I kurs 3 i skolan avgiftar vi precis alla kollektivt mot aluminium. Inte bara för att jag själv hade den förgiftningen utan för att Sverige ligger inom det så kallade demensbältet, och ny forskning utomlands visar klara kopplingar mellan aluminium och demens.

Tre mineralvatten anses kunna trycka ut aluminium ur hjärnan, och ett av dem är Fijivatten. Du kan också ta del av ett test av mineralvatten här.

Uran och Aluminium i regnvattnet
Det har kommit rapporter om att vi har dessa två gifter i regnvattnet. Det bekräftas av att vi har många i skolan som är såväl uran- som aluminiumförgiftade enligt labb i USA dit vi vänder oss.

Det är således därför vi har denna avgiftning kollektivt – lika för alla – och det är ganska lätt att trycka ut just aluminium.

Jag själv var ursjuk, och betalade konstant räkningar tre gånger eller inte alls
På slutet mindes jag inte min dotters namn… och en dag vaknade jag upp förlamad och musklerna tog inga order längre eller hjärnan orkade inte skicka ut några. Dessa mina minnen ligger givetvis också bakom mitt fasta beslut; alla i min skola ska avgiftas från aluminium!

KÄLLOR:

alzheimersanddementia.com

Universityhealthnews.com

https://www.youtube.com/watch?v=p0XpLAduXrg

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

2 kommentarer till “Uppdat 3/6-22 – Aluminium och demenskriget”

  1. Samma med autism. jag känner runt 50 unga människor, oftast pojkar, med autism. Det verkar som om halva skåne fått aspergers. Fiji drar ut orsaken till det som är aluminium. Men att beställa blev dyrt 350kr för 12 flaskor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.