Aluminium och demenskriget


I kurs 3 i skolan avgiftar vi precis alla kollektivt mot aluminium. Inte bara för att jag själv hade den förgiftningen utan för att Sverige ligger inom det så kallade demensbältet, och ny forskning utomlands visar klara kopplingar mellan aluminium och demens.

Tre mineralvatten anses kunna trycka ut aluminium ur hjärnan, och ett av dem är Fijivatten. Källa

Uran och Aluminium i regnvattnet
Det har kommit rapporter om att vi har dessa två gifter i regnvattnet. Det bekräftas av att vi har många i skolan som är såväl uran- som aluminiumförgiftade enligt labb i USA dit vi vänder oss.

Det är således därför vi har denna avgiftning kollektivt – lika för alla – och det är ganska lätt att trycka ut just aluminium.

Jag själv var ursjuk, och betalade konstant räkningar tre gånger eller inte alls
På slutet mindes jag inte min dotters namn… och en dag vaknade jag upp förlamad och musklerna tog inga order längre eller hjärnan orkade inte skicka ut några. Dessa mina minnen ligger givetvis också bakom mitt fasta beslut; alla i min skola ska avgiftas från aluminium!

Idag har vi fler i skolan som redan är avgiftade
Då förstår vem som helst att jag blev rätt glad då Fiji water kontaktade mig, och de har väl hört ”på stán” att vi använder bland annat deras.

Köper vi i deras webbshop, som de har satt upp en speciell bara för skolans medlemmar, får vi 10% på ordervärdet. Koden lägger man i varukorgen, och koden lägger jag inne i skolan där vi har alla andras. Instruktioner får du i kurs 3 avsnitt 1.

Men vi får också en rabattavsnitte som du ser inne i skolan.

http://www.untouched.se

KÄLLOR:

alzheimersanddementia.com

Universityhealthnews.com

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

2 kommentarer till “Aluminium och demenskriget”

  1. Samma med autism. jag känner runt 50 unga människor, oftast pojkar, med autism. Det verkar som om halva skåne fått aspergers. Fiji drar ut orsaken till det som är aluminium. Men att beställa blev dyrt 350kr för 12 flaskor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.