Det börjar lukta äkta systematisk kvinnomisshandel

Eller människomisshandel. Vi har en hel del drabbade män också i skolan. Situationen inom den humanitära stormakten är den att vad folk än kommer in med i princip skickas de till psyket.

Där får man psykofarmaka samt KBT, och hjälper inte det har Socialstyrelsen rätt tydligt markerat att då återstår elchocker i framtiden om inget hjälper för alla “deprimerade”. Det biter inte på parasiter, twar, borrelia, uran-kopparförgiftningar, osv.

– Allt vi inte vet vad det är skottar vi till psyket, sa en personal på medicin på ett stort sjukhus som jag känner privat.

Det är en klen tröst att de kommer att framstå som nuts längre fram
När verkligheten tränger sig på i förnekarlandet, för folk får sina liv helt förstörda av att de aldrig får rätt behandling. 1,6 miljoner får idag nån form av psykpiller.

Vi har en ung flicka, som har varit sängliggande mer eller mindre dygnet runt, och hennes föräldrar har passat barnen oftast. Vi är många i skolan som känt oro för just hennes liv för det har känts som om det hängde på gärdsgården.

I samband med den senaste ambulansfärden till sjukhuset fick hon en utskällning på akuten för att hon inte gick hem och åt lite!

Men det intressantaste av allt var att då även hon skottades till psyket kom en psykiatriker som sa:
– Du måste byta vårdcentral hela, hela tiden tills du får tag på någon som tar dig på allvar. Dina symtom är inte psykiska.

Hon har twar samt borrelia, vet hon idag.

Man har förnekat parasiters existens länge i hela väst. USA har haft den attityden att sånt finns bara i fattiga länder. Idag står USA med stora, stora parasitproblem. Mkt troligt att det är samma hos oss. En medlem berättade att hon tog upp saken med sin läkare som fnös. Då kan vi dra slutsatsen att svenska läkare inte vet om att jänkarna har slutat fnysa.

Vi har en parasitkurs, och en parasitgrupp, och flera “utmattade” som piggnat på sig i rekordfart och det beror på att man får behålla energin själv då man blir av med odjuren.

Jag hade parasiter, som man kan ha i tio år innan de ger sig tillkänna genom att tränga ut ur huden. Sverige hittade dem inte, och de upptäcktes på norra Cypern. Jag lämnade prover 8.00 och de ringde 14.00. Karro vägrade köpa labbsvaret, vi ska alltid uppfinna hjulet en gång till själva, och de tog nya prover och efter tre veckor sa de att norra Cypern hade nog rätt i alla fall. Det kanske inte var arbetsrelaterat då… utan parasiter. Då hade jag gjort mig av med samtliga mina jobb och tvingades gå i pension supertidigt för att bli av med F-kassan.

Konsekvens? Aldrig mer jag tar en svensk reseförsäkring så att SOS Köpenhamn skickar upp mig dit. No way.

 

HEALTH WARNING: Rising numbers of BRAIN-BURROWING PARASITE cases leave experts baffled. Läs mer

CDC warns of common parasites plaguing millions in U.S. Läs mer

Neglected Parasitic Infections in the United States Läs mer

Handlingsprogram mot parasiter och svamp

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.