Ännu en återställd kvinna

Hej Lena!

[…]
Som jag redan skrivit har jag följt din skola men bara från ”vid sidan om”. Jag har inte skrivit in mig.  Jag har följt den eftersom min dotter har varit inskriven. Hon har varit mycket sjuk i flera år men med hjälp av Dig har hon på ca 9 mån blivit frisk och dessutom med relativt enkla medel och utan läkarnas utskrivna läkemedel. Genom att följa Din skola, stoppa rätt saker i kroppen och läsa läxor och ta till sig det hon läst, är hon idag frisk.

[…]

Det är helt fantastiskt! Stort TACK till dig!! Jag hoppas verkligen, och jag tror att Du lyckas med uppgiften Du tagit på Dig. Jag har under dessa månader känt att det varit rätt väg, ett naturligt sätt att ta hand om sig själv och sin kropp. Jag följer Dig med stort intresse.

[…]

Lycka till med fortsättningen!

Hälsningar NN

Publicerad även i Utmattads domän.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.