Prata omkull tungmetaller?

11007785_1618380958375902_942859874_nDet framgår av författarens text nedan att staten ämnar psykologifokusera än mera; “kommer ha ett biopsykosocialt upplägg där man fokuserar på KBT och att patienterna ”bryter mönster”.”

Det är märkligt eftersom landets forskare redan har slagit fast att ingen har blivit frisk i Sverige. Nu vill man ha mer av det som inte funkat. Författaren berättar också att; “2017 kommer resultaten från studien i Norge, där 70 % av ME/CFS-patienterna blir bättre eller helt symptomfria av immunmodulerande behandlingar med Rituximab.”

De medlemmar som passerat kurs 3, där vi lär oss facereading, ser att Alvtegen har rejält med tungmetaller i sig där tre, fyra jack i pannan är de mest framträdande tecknen. Två, tre jack mellan ögonen visar att levern går på högvarv, och runt mungiporna syns att lungorna, som också är reningsorgan, är ansträngda.  Se video nedan om saken.

164911_921876437-jpg_510ME-sjuka författaren Karin Alvtegen har skrivit ett brev till nämndordföranden Nicklas Attefjord, som är ansvarig för den nya upphandlingen och en FB-grupp har engagerat sig.

Ur texten:
Ni har valt att gå en helt annan väg avseende behandling av ME/CFS:

”synkroniserade åtgärder, som koncentreras under en avgränsad period, ska kunna bryta mönster, så att patienten kan få ett mer välfungerande liv.”

[…]

4kf17tq8fwhqlwv31qjktmwcgyaTack och lov att jag slipper gå till er nya leverantör, som, enligt era upphandlingsönskemål, kommer ha ett biopsykosocialt upplägg där man fokuserar på KBT och att patienterna ”bryter mönster”.

[…]

Just nu händer massor inom den internationella forskningen när det gäller ME/CFS. Gå in på RME:s sidor så kan du läsa själv. Eller hör av dig så kan jag skicka.

Gå i bräschen, Nicklas Attefjord!!!

Satsa på biomedicinsk behandling istället, i stil med SLL:s mottagning i Stora Sköndal.

Om några år kommer forskningen bevisa att du gjorde rätt!

Hälsningar
Karin Alvtegen

Läs hela; Rädda Gottfriesmottagningen

Aktuell nyligen i “Efter tio”

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.