Risken för diabets och stressfrakturer

dnI kurs 3 går vi igenom hur man kan “stänga av kortisolet” och att balansera det är mycket viktigt.  Vi använder också drinken “Hissen” för att ta ner det snabbt. Den drinken lär vi oss tidigt i skolan, och så fördjupar vi möjligheten att sänka respektive höja senare.

Vi får lätt diabetes typ 2 som ett brev på posten. Jag fick den diagnosen, och det tog mig ett halvår att få ordning på det hela, och backa den.

Diabetes är en annan diagnos som anses vara helt obotlig i väst, och det är inte min erfarenhet alls för jag lyckades backa den – också med indiska metoder.

ramlaEn explosion även av diabetes är vad jag räknar med nu när F-kassan bestämt sig för att stressa sjuka ännu mer.

Eftersom sjuktalen bara ökar borde man ha räknat ut redan att man går fel väg.

Rätt väg är det som tydligen sker i Stockholm att man nu utreder radon i bostadsbestånden.

De som redan har en inflammation i hjärnan, och som är förgiftade, lär inte bli friskare av att man plockar försörjningen av dem.

14517588_10155016050177971_7980167434625214567_nNär det gäller de utmattade är konsekvenserna av sjukdomen rätt privata i början men det blir de inte senare för då drabbar konsekvenserna hela samhället samt hela samhällsekonomin.

Vi lär få en explosion även av frakturer
Brutna ben och ryggar är inte gratis, och svåra att på sikt rationalisera bort eller förneka. Men vi har en medlem som fick tjata i flera år för att få en röntgen. Hon hade en del av höften krossad. Jag har en gäst i huset nu på Cypern som ska få en fot röntgad här på en klinik, och de tar 600:- sek för att stoppa in en i en maskin, för vårdcentralen vägrar i Sverige.  Jag ser att min gäst är “stresskänslig”, och då sorterar jag in även den personen som en av oss, och därmed fotskadan som en konsekvens av den dvs. en så kallad stressfaktur.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.