Den giftiga maten och de förtryckta kvinnorna

14633732_10207742353291787_688167800066824277_oJag har sagt rätt länge att “näst efter kvinnorna i Pakistan är svenskan den mest förtryckta” bland annat för att man ska passa sig för att bli sjuk i Sverige.
För första gången ser jag en svensk text som kopplar gift med övervikt; “Som i sin tur ger dödliga sjukdomar, övervikt och är hormonstörande”.

Giftig mat kan vara en av de förgiftningsrötter vi alla letar efter bakåt i vår historia, och som bör hittas för det är lättare att eliminera dem då de är kända.

Vi kan inte bli friska innan giftet är hittat, och utslängt.

Vi får ofta en mage, som påminner om en gravids buk, och den får folk att anse att vi ska motionera men det ska vi inte för det är rent farligt för oss i akutstadiet – vi ska avgifta – och den giftbuken kan du aldrig bli av med motionsvägen.

tereseKroppen lagrar in gifter i fettceller och skottar ner alltihop till buken och vad du än gör lär du inte bli av med denna typiska giftmage. Du blir av med den när giftet är ute.

Vi har en ytlig andning, flåsar för ingenting, och det får också omgivningen att anse att vi ska motionera för de tror att det är dålig kondis, och de har fått stöd i sin uppfattning länge via en manipulerad och osann forskning. Skälet till att vi flåsar beror på att i varje röd blodkropp, som ska föra syre till hjärnan, är det för mycket plack och gifter så syret får
inte plats. När man har avgiftat ett tag kan vi plötsligt röra oss, och gå igen.

Vi återfår normal andning när gifterna börjar åka ut, lyckaoch då PH-värdet börjar normaliseras via livsmedel som vi äter och dricker efter deras funktioner.

Eftersom vi uppför oss som vi gör, kan knappt masa oss fram och flåsar, finns det en logik i omgivningens önskan att vi ska motionera oss friska.

Men den borde se efter ett tag att vi blir bara sjukare och sjukare.

vattengympaSverige kommer givetvis att gå till historien för sitt sätt att hantera förgiftade människor. Inget annat är möjligt, och jag har kontakt med flera som utförsäkrats, och som är hänvisade att bo på gatan. Det är främst kvinnor som drabbas därför att vi tål gifter sämre än män, men även män börjar insjukna och vi har flera manliga medlemmar.

Men, beror det inte på stress?
superbraJodå, det gör det. Häll i dig själv lite uran, koppar och aluminium så får du se att hormonsystemet pajar, och när det går sönder får vi inte de normala signalerna från hjärnan av typen: “Sluta jobba nu, du är trött!” Då kan även du praoa som full och tappa minnet.

När du möter en av dessa förtryckta svenskor så vet inte du om det är en som brukar ramla du har framför dig eller om det är en som inte har börjat ramla än.

kannu – Vågar du chansa? Luta dig mot en manipulerad forskning, och tvinga oss att ha vattengympa som inte sällan leder till två, tre dagars sängläge med jordens yrsel så länge som gifterna är kvar.

ramla

 

 

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.