Du blir regelrätt lurad

jobbaStresshormonerna är de som får oss att känna att vi kan och orkar. När adrenalin sprutar kan vi bestiga berg. När vi behöver lägga i en växel till  sprutar kortisol, och så orkar vi…

fangeMen har man stresshormonerna i olag, och det har vi, kan man inte låta dem styra utan man måste lyssna på sitt eget sunda förnuft. Saknar man ett sånt slutar man lätt som grönsak på långvården.

(I den svenska kulturen ingår att man får inte skrämmas. Det är väldigt fult. Men jag är inte där uppe, i förnekarnas land, utan befinner mig på Cypern, och här får man tala om hur det verkligen förhåller sig och det är dessutom mycket fult att ljuga eftersom det är en hederskultur här.

Dvs. ens heder är viktig varför man inte heller kan ljuga för då har man ingen heder kvar sen… Så, jag säger som det är; vi slutar lätt som grönsak på långvården.)

I Sverige uppmanar man oss att jobba, motionera och i Indien fick jag inte ens ha yoga med tummen.
– Du är för sjuk för det, sa läkarna enstämmigt.

Skolan handlar egentligen bara om en enda sak, och det är att vi försöker “härma” min framgångsrika behandling, som jag fick i Asien, inget annat. Grundtanken är att om jag kunde bli 100% frisk och återställd kan alla bli det – med asiatiska metoder.

Samtala med stresshormonerna
– Ha, du, det där går inte jag på!
– Ja ja, det säger ni ja, som har omdöme som galna åsnor.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.