Sluta bli blåst

ostEn diet som är bra för mig behöver inte alls vara det för dig. Det vore tvärtom konstigt om det vore så eftersom vi är olika. Det går mode i dieter, och jag upplever den unga generationen som regelrätt lurade. De är uppväxta i lightproduktsamhället, och idag vet vi att sockerbolagen öste ut miljon efter miljon för att varna för “fett”…

Vem som betalade varningarna för ägg har jag inte koll på. Jag gick aldrig på ägglarmen eftersom jag i min barndom hade umgåtts med 90-åringar som tuggat ägg hela livet. Dieterna skulle aldrig få fotfäste om folk började tänka i funktion.

– Vad gör just denna råvara med min kropp?

resultat

 

 

 

Många i skolan vet numera vad gurkmeja, kardemumma, kokosmjölk och vaniljestrakt gör och känslan av att man plötsligt kan räkna igen glömmer man aldrig.

Det sägs att folk minns vad de gjorde då statsminister Palme sköts. Jag vill påstå att man minns, på samma sätt, livet ut den dag man fick sitt närminne tillbaka.

evaSpeciellt om man, som jag, konstant betalade räkningar tre gånger eller inte alls, och vände på precis alla siffror man kan vända på.

Idag vet skolans medlemmar att Guldmjölkens funktion är att slå ner inflammationen. Den som tänker i funktion behöver inga dieter.

Den som har koll på läget vet att skolan är ett handlingsprogram ut ur mörkret, och vi får se inom sex månader hur många det är som tar sig ut.

En sak vet jag; de har gått in för matens funktion, och inte dieter. De känner också väl till att de kilon vi drar på oss hänger samman med hormoner och förgiftningar. Kan man inte äta eller ens springa bort.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.