maxresdefault 78

Husapotek 9; Apelsinolja under bl.a. avgiftning

apelsinoljaApelsinolja är värd att fundera över

Antiinfammatoriska: Apelsin eterisk olja ger snabb och effektiv lindring av inflammationer, internt eller externt, oavsett orsaken, och oavsett om det är för stort intag av kryddor, feber, infektioner, biverkningar av antibiotika, gas, intag av giftiga ämnen eller narkotika så kan apelsin eterisk olja minskar irritation.
Läs mer (eng text)

Användningsområden för den eteriska oljan Orange – 10 uppfriskande tips!

0 23/08/2021 – ETERISKA OLJOR, UPPTÄCK ETERISKA OLJOR

Den eteriska oljan Orange sprider en härlig glädje över hela världen och har oändligt många användningsområden, vilket gör den till en av de mest användbara oljorna i Young Living-sortimentet. Tre ord används ofta för att beskriva vår eteriska apelsinolja: söt, lätt och varm. Det räcker för att det ska bli en av våra eviga favoriter!

Oavsett om det är under de mörkare månaderna och festperioderna eller en solig eftermiddag på sommaren, ger apelsinoljan en härlig atmosfär, och i det här blogginlägget berättar vi om några av oljans främsta användningsområden. Värm upp din omgivning, ge trött hud mer lyster, ta ett uppiggande bad, och mycket mer! 

 1. Gör din dag ljusare med denna glada blandning

Vår eteriska olja Orange är en viktig ingrediens i vår oljeblandning Young Living Citrus Fresh®. Om du förutom apelsindoft även gillar andra citrusdofter såsom Tangerine, Mandarin, Grapefruit och Lemon är detta doften för dig!

2. Omfamna julkänslan oavsett väder

På Young Living ser vi alltid fram emot julen med glädje. Eterisk apelsinolja är en viktig ingrediens i de flesta blandningar som hör julen till, inklusive vår fantastiska eteriska olja Christmas Spirit. Ha den här oljan till hands om du känner ett behov av julkänsla i augusti!  Det kan aldrig börja för tidigt! 

3. Bjud in Peace & Calming i ditt liv 

En viktig ingrediens i Peace & Calming® och Peace & Calming® II är eterisk apelsinolja som med sin härliga doft tillför sötma till dessa uppfriskande blandningar. 

4. Få mer lyster – Orange är toppen för din hud!

Visste du att eterisk apelsinolja är särskilt bra för den som eftersträvar hy med ett ungdomligt utseende? Det går även bra att applicera Orange på oljiga områden, så använd denna pärla i din dagliga hudvårdsrutin. Dock är oljan ljuskänslig så det är bäst att använda den som en del av din kvällsrutin så att du kan hålla dig borta från solen i minst 12 timmar efter applicering. 

5. Ta bort sminket på ett naturligt sätt 

Ditt ansikte ska inte behöva utstå alla hårda kemikalier som ofta finns i sminkborttagningsmedel när det finns en flaska eterisk apelsinolja inom räckhåll. Rengör ansiktet och få strålande hud genom att blanda några droppar Orange i en basolja. Var bara försiktig så att oljan inte hamnar för nära ögonen!  Läs mer

 

Hårmineralanalys som ger 36 svar, svart på vitt och information om ev. tungmetaller

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.