Parasiter, steg 6, en ekonomisk varning

Dr. (Hulda) Clark är en väldsberömd parasitmänniska, vars recept används över hela världen, och jag såg produkterna även i Indien. Man ska bara vara säker på att det inte är kopior, och är det inte det innehåller de nejlika, malört, svart valnöt och det är precis vad jag har skrivit om.

Vitavera säljer ett kitt för 1700:- vilket blir väldigt dyra nejlikor, malört och svart valnöt. Om man köper kryddnejlikan själv har man koll på att det verkligen är kryddnejlika också och inte en pirat-burk av Dr Clark.

Dr Clarks recept används här i skolan, i Indien, över hela den parasitmedvetna världen; kryddnejlika, malört, svart valnöt…

Ägarna av varumärket Dr Clark säger:
Tänk dig för innan du köper ANDRA märken som är märkta med doktor Clarks namn, speciellt till utförsäljningspriser och med rabatt. Dessa produkter är med all sannolikhet tillverkade i en tillverkningsanläggning som tillhör en underleverantör med begränsad eller obefintlig förståelse för doktor Clarks renhetsprotokoll. Dessa anläggningar använder vanligtvis tillsatser vid tillverkning.

Vitavera säljer alltså ett kitt för 1795:-
I skrivandet stund kostar ekologisk kryddnejlika inte ens 30:- och Dr Clarks recept är just kryddnejlika, svart valnöt och malört för det är väl beprövat att det biter på parasiter. Men man får en bättre effekt om man tar det i faser; nu dödar vi larver… nu dödar vi ägg…  nu dödar vi fullvuxna…

Hårmineralanalysfolket har provison
Någon som säljer hårmineralanalyser hade rekommenderat även ett preparat som säljs endast av två onlinebutiker i Sverige för 249:- och det innehåller Magnesiumbikarbonat (för intracellulär avsyrning) Natriumbikarbonat (för extracellulär avsyrning) Citronsyra (citronsyracykeln och kelering) EDTA (kelering) Syreberikat natriumsulfat. Jag kan inte hitta det alls utomlands, och det skulle då avgifta mot tenn. EDTA = etylendiamintetraättiksyra, min not.

Dvs. de som har mögel i sig lär bli väldigt sjuka förmodligen, och eftersom 25 kilo citronsyra kostar runt tusenlappen kanske man skulle börja blanda och sälja i skolan… Ett helt kilo bikarbonat kostar  65:-

Det finns ingen som helst litteratur, vad jag kan hitta, som säger att bikarbonat och citronsyra löser problemet, och 249:- för lite bikarbonat, citronsyra samt lite magnesiumbikarbonat blir dyrt.

Var försiktiga där ute.