KODER

När jag startade UMS lovade jag att avgifterna till skolan aldrig ska bli en utgift därför att vi ska dra på oss grupprabatter, och det har vi gjort med råge.

www.immun.se ger oss 10% rabatt på hela sortimentet (utom sånt som redan kan vara rea / rabatt på) och koden hos dem är  måbra2017.

Du får även 10% rabatt hos www.naturligt.se och koden är UMSMEDLEM


Du har 30% på tester om du beställer en konsultation och du få den genom att uppge att du är UMS-medlem.

Läs mer

_______________________________________________________________________

LUFTRENARE:
Luftrenare.se Gilwig AB vill hjälpa dig till bättre hälsa och ger därför rabatt på luftrenare som hjälper vid t.ex allergiska problem (pollen, husdjur, mögel, rök osv), andra luftvägsproblem och hälsoproblem relaterade till luften vi andas.

Se deras pdf-fil.


———————————

Mata in i Kassan under Presentkort/Rabattkod: UMS2017
Den ger 20% på alla RÅ produkterna, 15% på vår helt naturliga gurkmeja (från Indien och helt fri från konserveringsmedel) och våra Ekologiska fröer (Chia och Quinoa).
Join the RÅvolution – www.wellnox.se

———————————

http://ayurveda.nordicshops.com ger dig 10% om du skriver UTMATTNINGSSKOLAN i meddelande till butiken i kassan, och ett par viktiga instruktioner avseende ett par aker de har lägger jag i Medicingruppen under “filer”.

——-

Boken Skapa din hälsa med Ayurveda berättar en hel del
Vi kan sälja den till dina elever för 100 kr + frakt 63 kr. Ordinarie pris är 165 kr. Bokhandeln tar ofta kring 225 kr och på nätet t ex 158 kr + frakt som jag inte vet. (Nämn att du kommer från oss.)  Beställ via: lennart.eriksson@ayur-veda.se

——-

10% rabatt med koden:  65ANKFYC  www.halsokosthuset.se gäller till sista jan 2019.

——-

Vi har 10% rabatt på www.aromacreative.se och koden ligger i kurs 2 avsnitt 1.

———–

Vi har 15% rabatt hos Indika ayurveda  (bokningssidan) och koden ligger i kurs 3 avsnitt 1 då vi ökar på avgiftningen.
Du ser dras hemsida här.

———

Vi har 10% rabatt hos www.halsosam.net som bland mycket annat kan skicka blodprover till Tyskland, och koden ligger i kurs 4 avsnitt 1.

———–

UMS får 15% rabatt på ett helt köp vid sitt första köp i https://www.carlherbs.se  rabattkoden är UTMATTNINGSSKOLAN15 som uppges under rabattkod i kassan!

100:- rabatt på håranalyserna. Koden är UTMATTNINGSSKOLAN  https://www.carlherbs.se/analyser/harmineralanalys och om de önskar mer information så kan denna sidan länkas https://luningnaringsklinik.se/harmineralanalys/

———–

10% rabatt – kod; UTMAT10  hos werlabs.se

Jag har fixat så att ni kan få KORTTIDSHYRA möblerade lägenheter på Norra Cypern. Normalt är årskontrakt, och info om årskontrakt finner du här: Orangerie Rentals Apt. Korttidshyra: SeaSide Holiday Rental

Hälsa alltid ifrån mig när du kontaktar dem för att få veta priset på det just du vill. Hoppa in i UMS resortgrupp så får du mer info om ön:

https://www.facebook.com/groups/Utmattningsskolansresortgrupp/

Mvh

Lena

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!