Steg 8; Hormoner och tänder

Denna läkare talar till kvinnor om hormoner, och de ytterst få män vi har i gruppen får ursäkta, och hänga på längre ner då vi ska ta upp ämnet tänder. Det blir kanske en märklig mix? Men jag har tänkt så här;

– Första delen av kursavsnittet intresserar mest kvinnor. Det andra bör då vikas lite åt män, och det är nog färre män än kvinnor som har gjort sig av med amalgam.

Jag hoppas jag är rättvis nu… även om tänder även beror kvinnor. Den som vill sanera tänder kan kontakta Husna i Indien; hon är tandläkare och poet, bra människa, hälsa från mig. Och kolla in tandkrämen som kan göra tandläkarna arbetslösa.

I denna speciella intervju med Dr Claudia Welch, ayurvedisk läkare, ger hon en uppfriskande helhetsperspektiv på hormoner, skillnaden mellan adrenalin och kortisol, manliga och kvinnliga könshormoner, och perspektiv på hur man balanserar dina hormoner.

Doktorn talar tydligt, hon är amerikan, och du kan lyssna, stoppa.
Bästa örterna för att balansera hormoner

Artikeln fortsätter under filmen.

En Skype intervju med Dr Claudia Welch: Kvinnors hälsa, Ayurveda och ett kinesiskt medicinperspektiv.
Artikeln fortsätter under filmen.

 

Klicka på bilden så kommer du till artikeln

Tänder
Det har blivit poppis, har jag sett i olika forum, att göra så kallad “oil hulling” men det finns alternativ. Vad man ska vara klar över är att tänderna ofta spelar en väsentlig roll. Man vet att de som har infekterade tänder får upp eländet i hjärnan. Kan vara en förgiftningsorsak.

Vi vet också att folk har förgiftats av gamla plomber, och lustigt nog räknas inte tänder riktigt till kroppen i vår kultur.

En handlingsplan avseende tänder