Steg 7; John Lemon ska få sällskap från och med idag

Du har stått på citron ett bra tag, och det främjar PH-problemet, och du är van vid citron
på morgonen,  samt ingefära på kvällen, och nu ska vi lägga till en del.

Å andra sidan minskar citron aptiten… man får fundera och välja. Vilken FUNKTION vill man ha? Jag har under kursuppläggningen valt att dra ner PH-värdet för det är ett för oss ofta gigantiskt problem.

250px-discovery_applesDet finns mat som ökar på förbränningen – och även mat som dämpar din aptit. Äpplen Frukt och grönsaker innehåller mycket vatten och fibrer, och är därför bra ur mättnadssynpunkt. Men forskning har visat att äpplen är särskilt effektiva. När ett äpple bryts ner produceras nämligen hormonet GLP-1, som skickar signaler till hjärnan att du är mätt.

En halv tesked hackad chilipeppar kan räcka för att minska din aptit, visar en studie. Capsaicin, ämnet som ligger bakom chilipepparns hetta, minskar hunger – samtidigt som den ökar din energi. Grönt te innehåller catechiner, ett ämne som stimulerar kroppen att bränna fett och kalorier snabbare. Teet innehåller också antioxidanter som tros ha en effekt på hormonet leptin, som påverkar din aptit.

John_LemonCitroner innehåller pektin, som saktar ner matsmältningen så att du känner dig mätt längre.

Ämnet allicin, som ligger bakom vitlökens starka doft, stimulerar hjärnans mättnadscentrum, och kan därför minska hungerkänslorna.

Proteinet i ägg spelar en viktig roll när det kommer till mättnad – och kvaliteten på äggprotein är den högsta av alla livsmedel. En rapport i Journal of American College of Nutrition visar att de som åt äggröra till frukost åt färre kalorier under resten av dagen.

Att starta dagen med sjögräs kan dämpa hungerskänslorna med 30 procent, och hålla dit mätt ända fram till lunch, enligt en holländsk studie.

Men nu ger vi oss i kast med citron och äpple
Ta en citron och skala den, 4 äpplen, en ingefärsbit motsvarande 3 teskedar riven och ett glas vatten och kör allt i en mixer.

Drick på morgonen före frukost, och fram till den dagen du anser själv att du är frisk.

Du vet var du har lagt nycklarna, du kan räkna, du minns i morgon vad det var du bestämde idag att du ska göra…

Kort sagt; du känner dig som vanligt! Normal!

Du måste till varje pris bli av med tungmetaller!