bigstock Cloud On A Head 41162479 f improf 3100x2400 scaled

Ställ diagnos

TVÄRSÄKER DIAGNOS?
imageInnan du vet är all form av självmedicinering – utom Guldmjölken och läkande musik  – vansinnigt.

Dumt att äta zink eller B-vitaminer om man har toppvärden…

Här får du lära dig hur man gör Raglands test och doktorn i videon tar upp andra typiska symtom som sömnproblem, hjärndimma, andningsproblem, och allt annat som uppstår då binjuren är utmattad – vilket är ett fysisiskt sjukdomstillstånd – och som har sin rot i att Hippocampus är inflammerad, och kemikalierna runt oss är en väsentligt stor bov avseende den inflammationen.

I Sverige tycks diagnosen vara “psykiskt” eller “socialt”…
Vi har konstaterat i tidigare lektioner att själsligt uppvaknande lätt kan tas för att vara en “utmattning”,

Än har jag inte hört om någon som har fått ett riktigt diagnosarbete utfört i Sverige.
Länken leder till en text på engelska som du kan skriva ut och ta med till VC

Eftersom det inte finns någon bot i Sverige saknas material på svenska, och vi måste låna in det utifrån.
Har du problem med engelskan får du be någon vän lyssna och berätta men här kommer sammandrag:

Raglans´s test visar om man har funktionsnedsättningar i binjuren
Man ligger ner och tar blodtrycket och sen ställer man sig snabbt upp och tar blodtrycket igen. Om binjuren fungerar normalt ska trycket vara högre då man ställer sig snabbt upp. Om binjuren inte fungerar som den ska kommer man att få ett lägre blodtrycksvärde.

Naglarna kan berätta sanningen
En blåaktig nyans på naglarna indikerar att det inte finns tillräckligt med syre i blodet, och det är inte ovanligt för oss, och ger hjärndimma, liksom att vi blir andfådda. Man anser att det beror på att cellväggarna inne i de röda blodkropparna är belamrade med gifter så att syret inte riktigt får plats.

Den som inte orkar springa uppför en trappa utan att snudd tuppa av eller flåsa våldsamt har sjukdomen.

Testa dig själv!
Du kan inte somna på kvällen, och har du plötsligt blivit väldigt trött och inte gick och la dig genast på sekunden blir du pigg. Du vaknar trött på morgonen och är trött under dagen. Efter lunch är du helt slut, och du ömmar överallt.  Du har också det som kallas för “hjärndimma”, och du kan inte tänka klart, minns inte, snurrar till allt… Du har en låg tolerans, och du är ofta andfådd för ingenting. Du kan ha problem med bihålorna, och sexlusten är försvunnen. Du blir yr då du ställer dig upp snabbt.


Toleransen blir sämre, och du kan få vredesutbrott
Du har inget tålamod, och är stresskänslig, och i allmänt psykiskt vilset skick. Du går upp i vikt, och speciellt runt magen. Du längtar efter vissa typer av livsmedel som salt och sött. Du får ofta ont och inflammationer.

Även om du testar ditt blod syns inte sjukdomen i proverna. Binjureproblemet är ett andraproblem – en konsekvens – därför att huvudproblemet är en  inflammation i hjärnan. Binjuren lyder bara order, och bestämmer inget själv.

Denna läkare i filmen tar DNA- och urinprover och har klienter över hela världen.