Komplicerad förgiftningskälla; parasit

Jag har fått en kvinnas tillstånd att publicera hennes text, och jag har tagit bort sånt som kan identifiera henne. Hennes förgiftningsrot torde vara utredd.

Hon har en bakterie i hjärnan, Pseudonomas aeruginosa, och Kingella Kingae, och jag vet hur man mår då kroppen är proppad med parasiter. Jag hade själv Leishmania.

fuskNu hade läkare gått ut, och sagt att vården står inför en förtroendekris, och om jag minns rätt fick min egen företagsläkare skriva om intyget åtta gånger… Han nämnde nåt om att administrationen och byråkratin var på väg att ta livet av honom.

Hur som, jag litar på de läkare som nu har larmat, och så tänker vi oss att kvinnan som skriver nedan uppsöker vården.

Det tas lite generella blodprover, som är så mediokra att folk vänder sig till Tyskland, och man lär inte hitta varken parasiter i hjärnan eller bakterier.

Då blir det psyket!

En sjuksköterska, som jobbar på medicin, sa mig det:
– Allt vi inte får svar på via prover skottar vi till psyket.

Man behöver inte vara raketforskare för att förstå varför fler och fler blir långvarigt sjuka, och läser vi kvinnans berättelse om sig själv inser vi att det är bara den som gör egna utredningar som kan komma nån vart mer än till psyket där man får tugga antidepressiv medicin som många tydligen blir ännu sjukare av.

Lägg därtill att förgiftade felbehandlas på grund av forskningsfusk

Man tar sig för pannan! Tack Gode Gud att jag själv åkte till Asien!

vardenMen jag ser ljus i tunneln då läkare ryter ifrån, och då undersköterskor säger som det är.

Då är vi på rätt väg!

Inom skolan har vi startat lokalgrupper i Stockholm, Göteborg, Värmland och Dalarna, och det lär bli en i norr och syd med flera nästa vecka, och i dessa grupper får man inte snacka sjukdom eller symtom,  de är till för att träffas, och jag har uppmanat dem att bilda en förening, söka statsbidrag, och utvecklar medlemmarna sina lokalgrupper ska jag hälsa på dem.

eleverDe flesta tvingas att vara sin egen doktor, det är lika bra att organisera pluggandet en aning, för en sak vi håller på med är nog att utbilda morgondagens utmattningsfröknar och magistrar.

Om vården fortsätter att “skotta alla till psyket” sitter snart hela befolkningen där, och det lär inte ske för det finns ett bästföredatum för de metoder som används nu.

Exempel på parasiter

Hej Lena!

Har nåt väldigt kul att berätta om guldmjölken!

Jag blev dödssjuk -96, hela kroppen rasade samman, ingen känsel, yrsel, ja symtom som man kan fylla flera sidor med. Kom på genom en kompis att det berodde på amalgamet, sanerade under -97. I tråden skrev du att det mycket väl kan vara min förgiftningsrot. Har ju ätit massor med preparat för att dra ur kvicksilvret, Algomin, Duo-selen, C-vitamin mm mm.

När jag fick min första utmattning (genom jobbstress) gjorde jag en  håranalys 2010. Fick då svar på stora mineralbrister, typiska för utmattning, väldigt låga sköldkörtelvärden etc. Jag frågade särskilt om kvicksilver men fick svar att det inte just var nåt kvar, kändes ju ändå bra med den infon. Tyvärr fick jag aldrig skriftligt på analysen utan bara muntligt.

Blev ju jättenyfiken när du skrev att det fortfarande kunde vara min förgiftningsrot. Eftersom håranalys tydligen inte hade visat så mycket (var kanske inte någon bra analys, ganska billig) på mig så har jag i höst, efter ditt förslag om förgiftningsrot varit på en scanning hos homeopat. Den gav mycket förklaring till mitt dåliga mående, svåra värk och totala energibrist. Tilläggas kan ju att jag sedan unga år haft urusel sömn, värkproblem etc etc.

Analysen visade bl a att jag har en parasit i hjärnan, Pseudonomas aeruginosa, bakterie Kingella Kingae, det saknas vidare massa mineraler i kroppen, i hjärnan 50 %! Vidare har jag högt tryck i hjärnan pga allergisk kärlinflammation (har ju nästan alltid konstant huvudvärk). Men det hon sa som var roligt var det att hon såg att jag har gjort något bra för hjärnan, väldigt nyligt, ja väldigt nyligt. Jag sa att jag har druckit riktig guldmjölk i en ca en vecka nu. Berättade om skolan. Det hon sa tycker jag visar att guldmjölken med alla ingredienserna hade gjort nytta fort. Har även mineralbrist i hypofysen mm mm.

Har varit jagad från jobbet från fjärde sjukdagen och de drog mig på avstämningsmöten hela hösten, skulle ha dit mig på arbetsträning efter två veckor! Lyssnade inte på mig, Företagshälsans läkare hemsk, ja det har varit en skräckresa!! Bytt läkare nu… vilket de också vill neka en, att få byta läkare.

Har fortfarande elallergi i nervsystemet + blodbanor (hade jättesvårt med el då -97, -97). Massor med allergier, vissa pollen, mjölsorter, plaster kemikalier (eller förgiftning? ska försöka ta reda på mer om det), polyester mm mm. Misstänker faktiskt att kemikalierna även står för att jag brukar bleka/slinga håret.

Har kvar tungmetaller, silveramalgam + legeringar, tål ej nickel, krom, trycksvärta och tål ej choklad 🙁 ej bra för mitt nervsystem…

Igår kväll gick jag igenom mina papper, var ju på scanningen 5 okt men har inte orkat skriva rent den vilket jag hade tänkt att göra på en gång. När jag går igenom den ser jag att jag även har nickel-krom-berylliumlegering!!!, har helt missat det fast jag sett staplarna på skolgården!

Vill även tillägga att kineosologer är väldigt duktiga på att få fram vad man inte tål. Har gått i flera år hos kineosolog som fått fram både virus, bakterier, allt jag inte tål vad gäller mat, bly, bensin mm mm genom muskeltester.

tereseTycker att det är helt underbart att du har startat denna skolan! Längtar att det ska bli uppenbarat i detta land vad som gör folk sjuka. Hoppas att det blir en bok också, bistår gärna med info om hur man blir bemött i vården när man är förgiftad! Och utmattad! Säkert många i skolan som har hemska historier om det.

Pluggade 2001-2005 då jag insåg att min kropp inte skulle hålla  mycket länge till. Fick jobb 2006 (offentliga sektorn) och det var då jag började utsättas för en extrem stress. Det är verkligen den som har gjort att jag har blivit totalt utmattad men det är ju så att med en så förgiftad kropp har man ingenting att sätta emot! Blir ju extra känslig för stress etc. Hade jag inte haft ett så stressigt jobb har jag nog fortsatt att harva mig fram med diverse symtom men ej blivit utmattad. Det värsta har jag ju ändå fått bort när jag sanerade. Stress ställer ju till extremt mycket i kroppen! På slutet var det som att min hjärna kokade. Jag har blivit väldigt illa behandlad av cheferna sen jag kom tillbaka efter min första utmattning, mina kollegor har egentligen reagerat mer på det än jag själv. Det har inte tagits någon hänsyn till min tidigare utmattning utan när jag sagt att jag inte kan ta fler ärenden (hade dessutom delad tjänst, dubbla uppdrag) så dunkade chefen papprena i bordet och sa att jag fick lov att ta det! Så att säga att jobbet inte har betydelse skulle ge mycket felaktiga signaler till många arbetsgivare.

Men tack för allt du gör Lena! Det är ett fantastiskt projekt du har dragit igång!

Jag har nog skrivit lite rörigt men orkar inte göra om nåt nu 🙂 Har inte orkat komma nån vart i skolan heller, har druckit guldmjölk i drygt 6 veckor nu. Vill komma in på sömnkapitlet helst innan jag ska tillbaka till läkaren i slutet av nov. Berättade lite kort för henne om utmattningsskolan sist.

Ha det gått i solen
Hälsningar från
NN

(Den scanning medlemmen talar om är godkänd av EU och USA bland annat.)

“Min” parasit – parasit film – parasit synonym:

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.