maxresdefault 74

Berylliumförgiftning hittad i en medlem

14708073_10153850040402301_5980858904194431214_oÄnnu en medlem har hittat sin förgiftningsrot, byrelium, och denna gång var det den extremt giftiga tungmetallen beryllium. Den unga kvinnan är mycket sjuk.

Googlar man på svenska får man veta att det är kroniskt och obotligt, och ställer man frågan på engelska kommer det upp en hel rad förslag.

Källan är i bästa fall hittad; boende nära flygplats under en lång tid, och har ev. fått i sig giftet via planens avgaser, samt en tatuering gjord utomlands.

Den måste avlägsnas samt att man bör få miljökontoret att mäta vid bostaden, genom att göra en anmälan till dem, och är det höga halter bör man flytta.

När källan är undanröjd ska giftet ur ur kroppen och medlemmen har fått avgiftningsbibeln som PM.

tereseMiljögifter är en delbit av sjukdomen, som skolan fokuserar på, och det är viktigt att hitta sin förgiftningsrot därför att vi lätt slutar som förlamade på långvården och i förtid annars.

Det säger sig självt också att ingen kan bli frisk som går omkring med en uranförgiftning eller med beryllium i kroppen, och för mig är det en gåta hur man kan behandla förgiftade människor som man gör i Sverige.

När förgiftningsroten väl är hittad är halva resan gjord, och man har nåt att jobba med. Om vi hjälper kroppen på rätt sätt är den rätt fenomenal på att reparera sig men vid alla tungmetallförgiftningar gäller:

1.) Undanröj källan, och bygg upp kroppen med multivitamin och mineral.
2.) Avgifta.

 

https://youtu.be/vh4xEoWfxXA

Kurera.se

Kan något bota en berylliumförgiftning?

Har du mött någon med skyhöga värden av beryllium och som blivit frisk via naturligt läkande? Om, hur gick denne tillväga? Om inte, vad har du för tips? Många näringsterapeuter jag mött, har ingen stor koll på berylliumförgiftning då det inte finns så mycket forskning på just den metallen. Via några svenska och utländska sidor står det att det är obotligt. Så hjälp uppskattas!

Zarah Öberg svarar:

Hej och tack för din fråga.

Det är väldigt få tungmetaller som inte går att eliminera helt från kroppen men tyvärr så är beryllium en av de som sägs vara svåra. Jag vet att det finns människor som blivit förgiftade av beryllium och att dessa har symtom såsom utmattningssyndrom, immunförsvarsbesvär samt att de kan lida av rakit. Anledningen till rakit är att beryllium motarbetar indirekt kalcium och kalciumrelaterade mineraler såsom magnesium, samt att det skadar D-vitaminets omsättning. Vad jag förstår så säger den svenska sjukvården att det inte går att bota, men jag skulle nog testa med en kinesisk läkare och se om de har andra möjligheter. Eller eventuellt så kan det hjälpa med helt ren kost, och giftfri livsstil samt tungmetallsavgiftande preparat som zeoliter, men jag vet att just beryllium är väldigt svårt att detoxa bort. Det kan också nämnas att det är bra att få i sig så lite andra tungmetaller och gifter som möjligt, för att hjälpa kroppen. Den behöver bli så ren som möjligt för att börja släppa ut de tungmetaller som sitter inlagrat. Jag har försökt få fram om det finns någon antagonist till beryllium men finner ingen sådan information. Om du vill undersöka detta vidare, så sök gärna efter en antagonist, då antagonisterna ser till att eliminera och/eller minska ytterligare upptag av tungmetaller. Viktigt också att du tar reda på var din förgiftning kommer ifrån, så att du inte får i dig ännu mera.

Du får mer än gärna höra av dig till mig om du har funnit någon som fungerar. Skriv isåfall in här, så kontaktar jag dig. Jag är övertygad om att det mesta går att lösa, dock så kan det ta mycket tid och det kan vara svårt att hitta rätt väg när det är så ovanligt förekommande besvär.

Varma hälsningar
Zarah Öberg

 

UMS:are har använt frekvensmusik

https://youtu.be/2kxRi-ZmogI

https://youtu.be/N6iEiXcARK4

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.