maxresdefault 99

Vi är tacksamma då vi svettas och det stinker

svettasSvettas ut eländet!

I botten på vår sjukdom ligger nån form av förgiftning och inflammationer, och när arbetet att driva ut dem startar är det vanligt att ens urin t.ex. stinker våldsamt.

Det står för att man går på vägen mot att bli friskare.

Vi använder oss av sen tusentals år världskända metoder som att fylla mineral- och vitamindepåerna med riktig och bra mat.

Vi använder oss av speciella bad och naturliga drycker.

Resultaten kommer rätt snabbt, och vi mår klart bättre då tungmetaller är ute.

UMS CEO Lena Holfve hade aluminiumförgiftning, och den botades i Asien.

Ut med avfallsämnen!

När du svettas utsöndrar du inte bara vatten och salter, utan även kvicksilver, bisfenol A (BPA) och andra gifter som samlas i kroppen. Om du inte hade svettats skulle slagg­produkter byggas upp i större omfattning i kroppen och på sikt orsaka cellförstöring och andra skador. I ett försök undersökte forskarna 20 personers svett, och hos 16 av dem fann de mät­bara mängder BPA utsöndrat genom svetten. Det fanns också många andra potentiellt giftiga ämnen i svetten. Forskarna drog slutsatsen att svett tillsammans med urin och avföring spelar en central roll när det kommer till att rensa ut gifter ur kroppen.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22253637/

 


 

Utdrag ur boken “Äntligen fri från utmattning!”

Martina beskriver väl hur sjuk och rädd man är, därför att man inte förstår vad som händer.

Det ser vi hela tiden att så snart sjuka får dels hopp, dels börjar lämna tron på att det är obotligt och psykiskt, försvinner den ödesdigra rädslan, som vi vet har drivit människor in i döden via självmord.

Jag tackade Martina för den rapporten, hon är en av många mögelförgiftade, och jag minns känslan när man blir frisk, eftersom jagJag startade Utmattningsskolan.se i juli år 2016 av en ren slump. Till min förvåning hade en text som jag hade skrivit om utmattning delats av tusentals människor på Facebook.

Jag skapade därför en grupp, och bad intresserade ansluta sig, och vi blev genast flera hundra, och jag utredde varför min artikel hade blivit delad. Jag förstod rätt snart att det berodde på att jag hade botats från utmattning.

Jag frågade ut dem, insåg att en utbildning behövs, och jag skrev kurs 1, och medan de gick den skrev jag kurs 2, och de övriga, totalt nio avsnitt.

Nu snart sju år senare har vi mängder med före detta sjuka, som idag är helt återställda, och några av dem talar ut i boken.

I Sverige tolkas symtomen ofta som ”psykisk ohälsa”, men jag själv blev aldrig utsatt, och blev helt återställd i Asien, där man vet att det hela är rent fysiskt.

Metoderna har jag återskapat, och försvenskat en aning, men de är godkända av läkarna som vi samarbetar med.

Vi har lärt oss en hel del under åren, och mycket är generellt för alla drabbade. Metallförgiftningar liksom mögel är en gigantiskt stor orsak till diagnosen “utmattningssyndrom”.

Ögonen släcks, och man orkar inget, minns mycket uselt, saknar ofta närminne helt, kan inte läsa, inte räkna, och det beror på inflammationen i hjärnan.

Jag minns, konstigt nog, den gången då jag såg ett par bilnycklar i hallen. Hade jag en bil? Och om jag nu har en… var står den? Hur ser den ut???

svettasMånga har frågat mig under de gångna sex åren varför vi inte har annonserat eller på annat sätt agerat. Jag visste från starten att jag hade blivit frisk av metoderna, och att det höll, men det är först nu vi vet att de fungerar kollektivt och att resultaten är hållbara, nu när vi har gamla medlemmar som har varit friska i 2–5 år, och ofta efter 4–17 års sjukskrivningar.

 Metoden är rätt enkel; eliminera hjärndimman, så man kan tänka, få ordning på sömnen i en giftfri miljö, för att få orken tillbaka, och börja sen leta efter rotorsaken, med hjälp av symtomlistor och labb utomlands, och vi sänder dem biologiskt material.


 

Utmattad och sjuk? Varför är förebilderna så enormt viktiga?

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.