Arrogant ny terapi! 2 kvinnor talar ut, och mögeltoxiner är en vanlig orsak

Sjuka med mögeltoxiner har fått det sämre

mögeltoxiner
Karin Alvtegen talar ut

Man har börjat med en ny terapi; ACT, lär dig att acceptera ditt tillstånd, och min kollega Karin Alvtegen tränar i dess anda på att vara död.

Jag vet att UMS:are har kontaktat henne, och vad jag förstår blev hon bara arg. Det beror sannolikt på att hon tror att UMS är en bluff?

I mina öron låter det som mögeltoxiner

Om man flyttar in i ett hus, och blir sjuk direkt är det troligt. Får man sen diagnosen ME/CFS är det mer än troligt då man funnit mögel hos 93% av ME/CFS-patienterna.

104 av 112 st (93%) ME/CFS-patienter (jml Fukuda) hade mykotoxiner i urinen jämfört med 0% hos frisk kontrollgrupp. Källa

Ateljé Lugnet, Boden

Ett skäl att inte tro på UMS-metoden känner vi till nämligen att folk tror att Indien är ett u-land, och där kan de ingenting.

UMS har importerat indiska och amerikanska metoder i huvudsak,  bot saknas helt i Sverige. Man skriver främst ut psykmediciner, och de biter inte på mögel eller tungmetaller, en annan vanlig rotorsak, liksom parasiter.

Indien är i verkligheten världens fjärde största ekonomi, på väg mot plats tre, men det tycks finnas ett stort behov av att ha u-landsbilden samt självbilden att vi är rika.

-Svenskarnas världsbild är helt skev, sa Rosling.


Mögeltoxiner – mykotoxiner symptom

Minskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

https://youtu.be/MIurVNBajqI

En av UMS:arna talar ut

En möglig historia av UMS-medlemmen Petrea K Marklund


Första kapitlet i boken Mögelförgiftad”:

mögelsvampar
Mögeltoxin tränger ut under läkarövervakning

Det var en fläck på väggen, den var helt torr, det luktade inget, en gammal åtgärdad vattenläcka från taket, ingen fara alls typ. Sedan jag flyttat in i huset för drygt sex år sedan har jag långsamt, långsamt blivit sämre igen i mitt utmattningssyndrom, ökad trötthet, huvudvärk, kronisk snuva, ofta ögonmigrän.

Jag tänkte inte på mögel trots att jag varit utsatt för det en gång tidigare i en lägenhet där ventilationen inte fungerande. Det blev kondens och jag låg och sov bredvid en fläck (som doldes av möbler) med både grönt och svart mögel. Den gången trodde jag att jag var döende, jag blev jättesjuk och det enda jag önskade var att lägga mig ned på golvet och sova och låta mig bli uppsopad på en skyffel av någon.

Mögelförgiftad? Vi är friska nu!
Nästan återställd!
Grattis!

Men när vi upptäckte odlingen i väggen och jag stängde dörren om sovrummet och flyttade ut i vardagsrummet så piggnade jag på mig ganska direkt. Alla tyckte så synd om mig för att jag behövde bo så trångt lagom till jul. Jag var istället så lycklig och tacksam över att jag inte höll på att dö.

Trots den erfarenheten kopplade jag ändå inte att det kunde vara mögel som gjort mig sämre de här senaste åren. Processen var så mycket långsammare, inte ens när jag fick kronisk snuva efter några år, som höll i sig konstant, tänkte jag mögel.

Det är över femton år sedan jag ”gick in väggen” rejält, jag kraschade totalt och jag hade ingen anledning att tro något annat än att det var stress och enbart stress. Klart att det var arbetet, hemmet, livsförhållandena, som faktiskt var en katastrof. Jag lovar, det var inte svårt att tro att min sjukdom berodde enbart på stress.

Jag har aldrig under de här femton åren mått bättre än vad någon gör tre veckor efter en influensa, och kraschade gjorde jag två till tre gånger per år. Men när man mår så är man ju nästan frisk, tillbaka i jobb en del i alla fall. Läs mer

Sex år senare är Petrea K Marklund helt återställd och föreläser numera om mykotoxiner i kroppen, mögelsvampar och sin mögliga resa, och boken finns bland annat hos Adlibris.

Boupplysningen har meddelat att man blir förgiftad av mögeltoxiner:

2 diagnoser; ME/CFS som funnit sin lösning?

 

Livet tillbaka efter 15 år av ME/CFS, men helt utan hjälp från Landstinget

Ögonöppnare! År 2022: Forskningen – det är en inflammation i hjärnan

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Kommentarer är stängda.