1000-tals parasiter är en vanlig orsak till “utmattning”

parasit
Parasitägg

Parasiter som orsak är känt, men inte i Sverige

En medlem som just fått ut lite ovälkomna hyresgäster.

Tipsa utmattade att de ska kolla symtomlistan  nedan och känner de igen sig ska de ha ut vuxna djur och ägg skonsamt och säkert. Om inte lär de bara bli sjukare och sjukare och sjukare.

En medlem har börjat få ut ägg, och de släpper inga gifter. Skälet till att UMS-metoden är stensäker beror just på att vuxna djur, som släpper gift om de känner sig hotade, aldrig hinner fatta att de spolas ut mot sin död. Försöker man med piller etc får man i allmänhet mkt, mkt ont i magen och i hela tarmsystemet just för att de släpper gift och vad jag vet finns det inga piller som tar just äggen.

“IBS” är inte sällan just parasiter

parasiter

Vi har en medlem som fått ut Flukes nyligen men också ett par andra varianter som såg ut som mask.

OM denna medlem har tur är parasiter hennes enda rot och då kommer hon att känna sig helt frisk inom i princip en vecka – men ska gå hela parasitkursen ändå.

Jag själv hade två rotorsaker; parasiter, botades på Karolinska, och aluminium som botades med den metod UMS använder  på Cypern och i Indien.

Kursen online

Boken Parasitfri, för den som inte vill gå kursen online, finns som mjukbok och e-bok i Internetbokhandeln, exempelvis Adlibris, eller be ditt bibliotek ge dig den

 


 

Symtomlistan

Sömnsvårigheter!

Som vi alla vet kan sömnsvårigheter ha att göra med många olika fysiska och emotionella åkommor, men det är värt att tänka på att de även kan orsakas av parasiter.

Övriga parasit symtom

Utmattning, kronisk trötthet

Hudproblem, klåda, eksem, allergi, acne

IBS, matsmältningsproblem

Inflammationer och feber

En obalanserad kroppsvikt

Mental obalans, nervositet, hyperaktivitet

Ångest, tandgnisslande, nattsvettningar

Ständig klåda vid anus, blod i avföringen, sura uppstötningar

Dålig andedräkt och dålig smak i munnen

Aptitlöshet

Parasit, stress, parasitfri

Blåsor på läpparna och i munnen


Utdrag ur boken ”Parasitfri”

HANTERA SITUATIONEN MENTALT

De flesta upplever det som psykiskt smärtsamt bara att veta om att det finns odjur i kroppen. En lindring är att inse att vi alltid har parasiter i oss. De kommer in hela tiden men kroppens immunförsvar tar hand om dem.

Ett starkt immunförsvar kräver riktig mat, och de usla matvanorna i väst öppnar dörren för såväl parasiter som bakterier och alla möjliga sjukdomar.

Inom UMS använder vi ofta läkare, som föreläser via YouTube för oss, och en av dem är Dr John Bergman.

Han är en duktig pedagog som bland mycket annat har producerat denna video om hur just immunförsvaret fungerar. Du måste bygga immunförsvar samtidigt som du dödar parasiter och deras ägg.

Är du mycket sjuk kan du hoppa över hans video om immunförsvaret, eller be en anhörig hjälpa dig, och se den senare.

De gånger jag själv har legat på sjukhus har jag gjort rätt stora ögon inför det faktum att maten har varit helt usel. Unga medicinare i-bland annat England har protesterat mot att de inte får kunskaper i näringslära.

Läkartidningen konstaterade också att var femte som är beroende av sjukhusmaten är undernärd.[1] Sjukvårdskrisen förefaller främst bero på att allt som amerikanska läkemedelsbolag inte har ett enda vitt piller mot per automatik kallas antingen för ”obotligt” eller sägs ”inte finnas”.

Parasiter finns! Om ditt immunförsvar är svagt, och det blir det genast om du har exempelvis mögeltoxiner i dig, är det således grundproblemet. Du måste bygga upp immunförsvaret samtidigt som du hjälper kroppen att bli av med parasiterna.

Vad är parasiter

”En parasit är en liten organism som lever på eller i en annan värdorganism och matas på bekostnad av sin värd. Med andra ord använder parasiterna som bor i oss upp våra vitaminer, proteiner och alla andra näringsämnen. De gör också sin ”toalett” inom oss och släpper ut sina giftiga bakterier och virus.”

– Dr. Hulda Clark.

Medan de ofta är förtjusta i tjocktarmen är det inte bara där som parasiter kan hittas. En stor del av din kropp är utsatt för infestation i lungorna, levern, matstrupen, hjärnan, blodet, musklerna, lederna, huden … och till och med dina ögon.

Det finns parasiter som sätter sig i hjärnan, och ny forskning antyder att riskbenägna[3] människor kan vara det därför att de har parasiter just där. Det har uppgetts att var femte svensk kan ha parasiter i hjärnan som de fått av katter.

Vi lever i en faktaresistent värld där mycket kretsar kring hur man vill att det ska vara – inte hur det är. Man vill inte att katter ska kunna ge människan farliga parasiter vilkas symtom liknar psykisk sjukdom. Då tar vi inte fakta till oss. Vi vill inte att det ska vara så att det finns parasiter i Sverige, varför de förnekas rakt upp och ner. Om det synsättet och den kulturen är värd femton års sjukskrivning och eviga plågor är upp till var och en att avgöra.

| Parasit | Problem med labben, och Berit Roth är en av 100-tals sanna förebilder

ACT förvånar mig 0 – noll

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Kommentarer är stängda.