Höga kaliciumnivåer

UMS går in i sitt 7:e år idag

 

Vi startade UMS den 27 juli 2016, och jag minns ögonblicket exakt

UMSJag öppnade en FB-grupp och vi var snabbt flera hundra, och skälet till intresset berodde på att jag själv hade varit sjuk men återhämtat mig helt i Asien. De ville veta hur…

UMSJag skrev kurs 1, och medan de gick den skrev jag kurs 2, och de donerade pengar då det började trilla in räkningar för driften, samt att de samlade ihop till en resa till Indien, jag åkte ner och gjorde upp ett avtal med det sjukhus vi använder.

När kurs 1 kom ut som bok, “Utmattad – Fri från hjärndimma”, la jag en avgift som är högre på kurs 1 online för den innehåller dels peppmejl som går ut och den innehåller på många sätt mer support, och vi la ner donationer.

Vi bestämde från start att UMS medlemmar skulle försöka bli friska, med de metoder som gjorde mig frisk, och jag skulle dokumentera det hela, och skapa ett hållbart program.

Det arbetet är i princip klart nu

fri från utmattning

Kurs 3-9 ska få en egen bok; Bygg upp först, avgifta sen…

Då visste jag tvärsäkert att jag botats – och hur samt varför – men jag visste inte att det skulle komma att gälla ett helt kollektiv, idag vet jag det.

Jag var på vippen en gång, gamla medlemmar minns det, att lägga ner hela UMS.

En ung tjej hade i sig matskedsvis med en krydda vi använder… Interndebatten efter den händelsen landade i att jag har inte och kan inte ta ansvar för folks liv. Jag botar ingen, alla botar sig själva, om man följer instruktionsboken.

Vi är nu så många återställda att jag är säker, och därför släpper vi nu, för första gången, loss sökmotorerna mot våra sidor. Jag har legat väldigt lågt under dessa sex utredningsår och de senaste två åren har jag i princip bara väntat på resultat.

Några idag friska talar ut i den nya boken “Äntligen fri från utmattning!” och du hittar fler i domänen utmattad.net.


Jag ska (försöka) förklara detta nya med SEO – sökmotoroptimering

sokmotor

De enda som har hittat till oss förr är egentligen kompisar, som har berättat för kompisar, rena mun mot mun-metoden, och nu natt mot den 27:e juli 2022 startade jag upp SEO, minutiöst planerat senaste veckan.

Man följer en massa knepiga regler, jag kan SEO eftersom jag har ett förflutet inom IT-branschen, och vi ser tre artiklar som är SEO-godkända nu.

Sen midnatt är det 40 individer som har landat på den översta artikeln, ingen ännu på den andra och på den tredje är de 21.

Igår var det noll på alla.

Jag kan jämföra det med att vi har flyttat från en liten, liten källarlokal långt utanför Stockholms city, till en skyskrapa mitt i city, och när jag är klar är det 700 kunskapsartiklar som folk landar på då de har sökt på ditt och dutt.

Vi lär garanterat nå de utmattade, dag ut och dag in, natt in och natt ut – om de googlar.

Om vi tar den första artikeln, som haft 40 besökare under knappt ett halvt dygn x 365 så kommer den sidan att besökas av cirka  14.600 individer under ett år – mot noll under sex år – och vi har väl tusen sidor?

Om nån undrar så är svaret ja, nu krämar jag på

Man tror att det är cirka 300 000 drabbade i Sverige, och 3 miljoner i hela Europa, så UMS kommer att bli flerspråkigt på sikt.

En av de absolut sjukaste då år 2016 var läraren Petrea K Marklund, som idag är helt återställd, efter 17 års sjukskrivning, och som föreläser om UMS-metoden.

Även hon kan kräma på, för hon vet, 100% säkert, hur och varför hon blev frisk.

Det kommer en dag då jag går i pension, och det är min förhoppning att Petrea tar över UMS online den dagen, utredning pågår. UMS måste, de första tjugo åren, helt säkert ha en som vet 100% säkert själv hur och varför denne blev frisk, som leder Utmattningsskolan.se, eftersom många inte tror att det är sant att man kan bota utmattningssyndrom. Ingen har botats utanför UMS eftersom psykmediciner, motion eller terapier inte biter på fysiska förgiftningar.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!