Hur långt har man kommit?

Det som krävs nu är att man kopplar ihop det som kallas för hjärndimma med inflammation även i Sverige.

Socialstyrelsen har en arbetsgrupp som ser över ums-frågan, och som
ska svara regeringen efter jul vad man ska göra med oss.

En av dess chefer har lovat att framföra UMS syn, och hur det än går med det står vi nog inför ett genombrott, och för att det ska ske måste man upphöra med tron att precis allt är psykiskt, socialt, arbetsrelaterat.

Det är nog på väg:

Depression kopplas till avsnittrad hjärninflammation – Psykiatri – Dagens Medicin

Personer med fibromyalgi har inflammation i hjärnan | Nyhet | Karolinska

 

 

 

Curcumin anses vara mycket mer effektiv än C-vitamin.
Studier har visat att curcumin är åtta gånger starkare än E-vitamin. “Jag rekommenderar dagligt tillskott av gurkmeja till alla mina patienter oavsett ålder och kön och oavsett om de är sjuka eller inte”, säger Fjelstrup.

Hur snabbt verkar gurkmeja?
“Så gott som omedelbart, men var noga med att fylla på dagligen, rekommenderar läkaren. Curcumin förbrukas av kroppen, men inte i samma takt som C-vitamin. Den aktiva substansen är fettlöslig och binder sig till cellmembranen, kolesterolet och annat fett i kroppen och förbränns därför betydligt långsammare. En dos dagligen är tillräcklig för att bibehålla effekten under ett dygn, men under särskilda förhållanden måste dosen ökas. Gurkmeja är ett lågbudgeterbjudande för din hälsa och bör prioriteras”, berättar Fjelstrup. Läs mer

Men slå ner inflammationen är inte speciellt svårt
UMS-metoden är inne på sitt tredje år, och levererar friska i parti och minut nu, men ingen blir frisk utan att hitta och eliminera roten, och en av de största är mögel som i Sverige anses ge astma.

Internationella symtomlistan för mögelförgiftning
Minskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

Känner du igen dig beger du dig till www.mögelförgiftad.com 

Utmattad – Bli fri från hjärndimma! 

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.