30 % rabatt på tester när UMS:are bokar en konsultation

Ellinor är i trettioårsåldern, och har hela livet framför sig, och det ser ut som om hon kommer att klara av att göra sig själv frisk. Hon har tidigare talat ut i domänen utmattad.net där vi samlar de återställda. Läs mer

Nu har Ellinor, som den UMS-ambassadör hon är, sytt ihop ett avtal mellan UMS och den funktionsmedicinklinik som hjälpte henne med tester och som hon ser som en viktig nyckel i tillfrisknandet.

Alla får 30% på tester som beställer en konsultation hos dem, och hur du får dessa 30% framgår på rabattsidan inom UMS som finns inne i skolan.

Nordic clinic Stockholm
Nordic clinic är en nystartad klinik på Östermalm i Stockholm som utövar funktionsmedicin på riktigt. Kliniken startades och drivs av Graeme Jones som har lång erfarenhet av funktionsmedicin både från Storbritannien och Sverige. Nordic clinic är en del av Nordic group som även innefattar Nordic laboratories och en klinik i Köpenhamn med nära samarbete och stort utbyte av kompetens sinsemellan. Vi står i spetsen för ny kunskap och har också som mål att bidra till detta genom utvärdering och publikationer av klinikens behandlingsresultat på olika områden.

Funktionsmedicin
Under de senaste årtiondena har det skett en stor utveckling inom medicinsk vetenskap och behandling. I traditionell medicin ligger fokuset primärt på symptombehandling, medan funktionsmedicinen fokuserar på individuell behandling av grundorsaker hos den enskilde patienten. Vi upplever en positiv dialog mellan de två världarna och strävar efter att skapa en stark länk mellan vårt breda arbetssätt och traditionell medicinsk behandling. Detta görs genom individualiserad behandling med fokus på orsaken till problemet och inte bara på symptomen.

Behandlare och patient
Klinikens professionella behandlare och läkare har hög kompetens. Alla vi på kliniken lever även enligt funktionsmedicinska principer vilket gör att vi kan ta med oss den erfarenheten i verksamheten och i mötet med patienterna. Vårt mål är att guida patienten utifrån evidensbaserad kunskap samt klinisk och personlig erfarenhet. Testning, behandling och råd är alltid skräddarsydda efter individen. Vi rekommenderar de kliniskt bästa läkemedlen, naturläkemedlen och kosttillskotten för bästa möjliga effekt. Samarbetet mellan behandlare och patient gör så att patienten får tillit till sin förmåga att hantera orsaken till problemen och uppnå optimalt hälsa. Utfallet kan innebära att man ändrar på kosthållning, tankemönster, livsstil, träning, sömn och stresshantering. Utöver livsstil har vi också stor kunskap om diagnostik och behandling av till exempel näringsbrister, infektioner, parasiter och tarmflora. Läs mer

Hur ser UMS på dyra privatläkare?

Det är min övertygelse att funktionsmedicinen är framtiden, för något annat är inte möjligt, och UMS tackar Ellinor och kliniken för rabatten för funktionsmedicin måste man skaffa sig själv då den inte ingår i den allmänna vården – än.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.