100% fokus på avgiftning! Gifterna rinner av oss, och vi blir ovanliga?

Halva Sveriges befolkning behöver avgiftning

avgiftning

När jag rör mig i Sverige via flyg, tåg och bussar, samt även via bil, ser jag med all önskvärd tydlighet att ungefär varannan svensk som jag möter är förgiftad och sjuk.

Jag har också noterat att “ingen” verkar se det kanske för att de är många? De sticker inte ut längre utan förefaller vara helt normala.

avgiftningOm du studerar våra före- och efterfoton ser du att rent ytligt ser vi 20 år yngre ut, och det är en ännu större skillnad inuti. Plötsligt kan folk sova, som de inte har kunnat på 20 år. Långtidssjukskrivna, en del sen 15 år tillbaka, kommer ut i jobb igen.

Du får kolla runt på gator och torg och se efter själv hur många kvinnor du ser som har djupa jack mellan ögonen, svart stirrig blick, inte sällan nålvass i blicken, och som är uppsvullna och som i princip saknar ansiktsdrag…

avgiftningDu ser vad du ska leta efter om du kollar in våra före- och efterbilder nedan, och känner du såna meddela dem att vi och UMS finns:

avgiftning

Vi använder facereading som vi lär oss i kurs 3. De flesta har t.ex. två djupa jack mellan ögonen, kallas för “leverrynkan”, som försvinner helt och bara det gör att man ser väsentligt mer normal ut.

avgiftningDet vanligaste organ som är drabbat är levern och därefter njurarna.

UMS-metoden är en skonsam och naturlig avgiftning

Skälet till att den är framgångsrik beror på att den är 6000 år gammal, beprövad av miljoner, och bygger immunförsvar samtidigt som avgiftningen pågår – det är nyckeln, och att vi använder livsmedel, inte piller eller kosttillskott.

Vi använder symtomlistor, och tar prover i kurs 3

Vi sänder biologiskt material till England och USA.
UMS CEO botar ingen, alla botar sig själva.

 

 

 

 

https://youtu.be/l7KdLPN3pVM

 

Artikeln är delvis publicerad även i Utmattads domän.

https://utmattningsskolan.se/2022/10/14/lar-bli-kraftiga-psykiska-reaktioner-langre-fram/

100 000-tals har drabbats av utmattningssyndrom; en syning av en FB-grupp

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.