Är Utmattningsskolan laglig?

Ögonöppnare! År 2022: Forskningen – det är en inflammation i hjärnan

Klicka, Bilden är av oss översatt till svenska och originalet används internationellt.

Forskningen som är okänd i Sverige

Man tror uppenbarligen att sjukdomen är psykisk, social, arbetsrelaterad och jag vet att det var en psykiatriker som hittade på det.

Men det finns inget internationellt stöd för den tesen, och de metoder man sätter in; samtalsterapi, KBT-terapier, psykofarmaka, arbetsträning osv har inte hjälpt, och ändå fortsätter man. Obegripligt.

 

Forskningen

Det är bara att googla på “mold” + “study” så kommer det upp massor:

Brains of People With Chronic Fatigue Syndrome Offer Clues About Disorder
http://www.today.com/…/chronic-fatigue-real-new-brain…

If you have chronic fatigue, now there’s proof you’re not faking ..

How Inflammatory Disease Causes Fatigue

 

Utdrag ur boken “Äntligen fri från utmattning!”

Verkligheten:

104 av 112 (93 %) av ME/CFS-patienter hade mykotoxiner i urinen jämfört med 0 % hos en frisk kontrollgrupp. Källa

-Det vi ser är att det finns tydliga evidens för att ME är en kroppslig sjukdom, med avvikelser i både ämnesomsättningen och immunsystemet, säger Anders Rosén, professor emeritus i cellbiologi vid Linköpings universitet.

Svenska forskare har således kommit på nu att CFS och ME är fysiska sjukdomar – men de har inte kopplat ihop det med mögel – som USA redan har gjort, med flera länder.

Vi har tyvärr den erfarenheten att de rön som saknar svenska studier, och som inte är skriven på svenska duger inte, och då “finns inte” problemet alls.

Trots att Folkhälsoinstitutet angett att de tror att 1,7 miljoner svenskar är sjuka på grund av mögelbostäder.

I skolans spellista på Youtube hittar du “Dr. Ritchie Shoemaker – on mold” och han ligger bakom att USA är långt före oss.

I början av 2000-talet var de en miljon

Boverket ville ha en haverikommision, jag redogör för det i boken Mögelförgiftad, men Reinfeldtregeringen var inte intresserade.
Min erfarenhet efter sex år är att mögel är den vanligaste orsakerna till “utmattning”.
Den symtomlista som används är extremt avkortad om man jämför med den internationella:

Internationella symtomlistan avseende mögeltoxiner

forskning

Minskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

[…]

Jag själv såg ut som 75 år innan, och omgivningen brukar få en chock över ens förändring. Vi har gott om medlemmar som har rapporterat just det att arbetskamrater, släkt och vänner som inte sett dem på ett år reagerar kraftigt då de möter den nya, pigga lärkan.

De som har kopparförgiftningar har det mycket tufft för har man den blir man så stressad att man knappt kan sitta still. Den gruppen är stor, och kan ligga bakom att det talas mycket om “stress”.

Många medlemmar är också pressade och blir stressade av våra myndigheter som vill att man ska bli frisk fort! Regeringen är tydligen irriterad över att denna grupp aldrig blir frisk.

De kan inte bli det utan avgiftning, och därför åkte jag ner till Indien, och gjorde ett avtal med sjukhuschefsläkaren, och skolans medlemmar samlade ihop pengar till den resan, vilket jag var väldigt tacksam för, men vi kände nog allihop att jag måste ner och tala med dem på plats, läsa av patienter jag såg, ställa knepiga frågor jag redan visste svaren på, fråga runt på orten, be proffs i Indien kolla upp dem.

Våra medlemmar har gått till läkare i Sverige men de är bakbundna, och kan inget göra, Moment 22.

Tungmetallsförgiftningar “finns inte” i Sverige, och inte heller i läkarnas utbildning, och därför kan de heller inte göra något mer än att skriva ut antidepressiva medel, som inte hjälper.
Och nu när förgiftade inte blir friska i Sverige ska man ta hårdare tag. Det lär inte hjälpa, men det lär plåga

många, och självmorden lär öka.

Som förgiftad känner man att nåt är kardinalfel, men man blir helt desperat när man inte hittar någon väg ut, och de metoder som används blir man i allmänhet

annatalarut

sjukare av….

[…]

Utmattningsskolan är egentligen inget annat än ett försök, som slagit väl ut, att härma mitt eget tillfrisknande, och programmet fungerar eftersom det är skapat för att lösa problemet.

Utmattad och sjuk? Varför är förebilderna så enormt viktiga?

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

25 kommentarer till “Ögonöppnare! År 2022: Forskningen – det är en inflammation i hjärnan”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.