maxresdefault 111

Husapotek 14 ; Dunderkur mot förkylning och influensa

Dunderkur !

Vi har INTE råd med infektioner, och såna får vi eftersom immunförsvaret är svagt. Det är viktigt att slå ner dem direkt.

Du ser till att du alltid har färsk ingefära hemma samt färsk rosmarin, och vitlök. När du känner av att en infektion är på gång ska du handla genast. Har det redan brutit ut kan man dämpa det rejält. Är det på gång kan man stoppa influensor och förkylningar helt.

Mirakelkur mot förkylning

Dunderkur

Du kokar upp krossad vitlök i 3 dl vatten, och låter det koka i 10 minuter. Det du får kallas för avkok. Samtidigt kokar du hackad rosmarin och ingefära i en 3 l kastrull i 10 minuter.

När vattnet kokat upp kan du låta det sjuda. Ta sen fram en sil, och sila av så att du bara får vätska.

Du häller upp badvatten, så varmt du bara klarar av, och har i avkoket av rosmarin & ingefära i själva badvattnet. Vitlöksavkoket dricker du som te. Gillar du inte smaken kan du mildra den med buljong.

Du ska sen bada i minst 20 minuter, och helst ha vatten upp till nacken.

Alla tre är antiseptiska och de slår ut bakterier. Vitlöken jobbar ifrån ”insidan” och rosmarinen och ingefäran jobbar ifrån ”utsidan” via huden.

Min erfarenhet är att den här kuren slår ut även virus.
(Läkare anser att det inte finns något som biter på virus.)

Bli frisk över en natt

Det här är ett 2000 år gammalt asiatiskt recept som jag har använt i hela mitt liv. Jag har aldrig ätit antibiotika utom då jag fick salmonella i Rumänien. Detta ska nämligen sättas in direkt då du känner att en infektion är på G. I 9 fall av 10 vaknar man helt frisk dagen efter. Du ska stoppa förkylning innan den bryter ut.

Hur blir man frisk på en timme ?
Det blir du om det inte har gått för långt, då tar det ett dygn.

Receptet kan användas på barn men du minskar badtiden till 10 minuter.

Portabla smarta badkar

Lycka till!


Vitlök är en av världens äldsta läkemedel och är en oerhört potent krydda som kan avvärja en mängd olika sjukdomar. Det har förvånansvärt höga halter av vitaminer och mineralämnen inklusive vitamin C och B-6 och mineraler som selen, kalcium, koppar och järn. Vitlök innehåller också mycket stark antibiotisk, anti-svamp, anti-cancer, och antivirala egenskaper.

En rå krossad vitlöksklyfta innehåller antibiotika motsvarande 100.000 enheter av penicillin och har visat sig vara mer effektivt än både penicillin och tetracyklin i att undertrycka vissa typer av sjukdomsbärande bakterier / virus. Vitlök innehåller en förening som kallas allicin som har visat sig bidra avsevärt lägre kolesterol och blodtryck genom att hämma HMG-CoA reduktas enzymet i levercellerna och blockerar blodplättproppbildning i blodkärlen.

Vitlök är också mycket bra för magtarmkanalen och har en stark förmåga att eliminera giftiga ämnen från det lymfatiska systemet. Vitlökens anti-inflammatoriska egenskaper gör det viktigt för autoimmuna sjukdomar, såsom reumatoid artrit, KOL, lupus, fibromyalgi, lymfsjukdomar, bältros, och kroniskt trötthetssyndrom. Läs mer

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

5 kommentarer till “Husapotek 14 ; Dunderkur mot förkylning och influensa”

  1. Beror på vad man väger, hur stort badkaret är. Jag kör en kruka rosmarine och en hel ingefära cirka 6 cm och en tumme tjock och 2-3 vitlöksklyftor.

  2. Måste prova nu. Undrar vilka mängder:
    – en hel vitlök? En halv? En klyfta?
    – en hel kruka rosmarin? En halv? En kvist?
    – 10 cm ingefära? 5 cm? 1 cm?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.