maxresdefault 117

Spelar Fukushimaolyckan in?

Fukushimaolyckan Den 11 mars 2011 inträffade Fukushimaolyckan, och den informationen spreds snabbt över hela världen.

Den 5 juli 2012 var det dags igen, och nu spreds den informationen bara över södra halvklotet vilket har resulterat i att en fåraherde i Indien vet mer än en svensk akademiker om denne inte råkade se den treraders notis som SvD t.ex. införde.

Jag, som ofta befinner mig utomlands och alltid läser utländsk press sen 20 år tillbaka, ser kanske en stor världshändelse varje vecka som aldrig når Sverige.

Mängder med medlemmar har höga uranvärden, och uran samt aluminium har uppmätts i svenskt regnvatten. Ofta sägs att det uran som mäts är “det naturliga som finns i marken” men ramlar det ner beroende på Fukushima lär det hamna just i marken, och speciellt bra mår inte uranförgiftade.

När en kvinna, som tidigare jobbat på kemiskt laboratorium, blir sjuk tänker hon åt rätt håll, och kollar upp saken på egen hand.

“Till en början trodde Ulla-Britt Eklund att håravfallet var en konsekvens av att hon stressade för mycket. Jäktet ville liksom inte ge med sig, trots att hon hade slutat jobba och blivit sjukpensionär. Samtidigt blev håret allt risigare – det hade till och med börjat falla av i stora tussar. Naglarna var också betydligt skörare än förut.

Ulla-Britt, som tidigare jobbat på kemiskt laboratorium, började bli orolig.

– Det var då jag beslöt mig för att göra en hårmineralanalys. Jag var rädd att jag fått i mig för mycket tungmetaller, säger hon.” Läs mer

Uranförgiftning kan man komma tillrätta med, även om det tar tid, men idag krävs det att man antingen har ett förflutet ifrån ett kemiskt labb, har nån vän som redan gjort resan, går här i skolan, eller på annat sätt springer på informationen att det kan vara tungmetaller som ligger bakom att man är yr i mössan och mår pyton.

Kvinnan la märke till sitt förgiftade hår, och de jag talat med som är återställda har precis som jag själv fått rediga, glänsande kalufser, och flera medlemmar i skolan har rapporterat nu att deras frisörer sagt att de fått en massa nya hår som är på väg.

Hår, och naglar, är mäktiga språkrör för kroppen

OM Fukushima ligger bakom en del av det vi upplever, 90% av de som testat sig och som har tungmetaller finner just uran i sig, kommer givetvis enorma mängder människor att få symtomen. Sverige har dessutom erbjudit sig att ta hand om andra nationers avfall, och utan folkomröstning…

resultat6Den beredskap vi har nu rent allmänt nationellt är att “vi skottar in alla på psyket”, och eftersom det bor en liten fascist i många landsmän mobbas de svårt på vägen in dit, också.

Skolan innebär med automatik att vi går igenom, i kurs 3-7, precis allt som kan ha förgiftat oss

Det leder till åtgärder i hemmen allt ifrån rivna badrum, som man hittat det farliga svartmöglet i, till installerade vattenfilter.

“Benen kändes instabila och stumma, särskilt det ena, och tröttnade snabbt. Den första tiden misstänkte jag att det handlade om tidiga kärlförändringar, och ökade fysträningen kraftigt, men problemen ville inte helt ge med sig. Efterhand  som månaderna gick blev mina misstankar allt starkare att det  i stället handlade om någon neurologisk störning. Den hindrade mig snart från att gå mer än några tiotal meter i taget. Även tröttheten och den allmänna sjukdomskänslan tilltog.”

Fukushima tsunami av förnekelser:

Världens mest radioaktiva platser, och Sverige är en av dem
Radioaktivt vatten från Fukushima har nått USA (År 2014)
Radioaktiviteten från Japan har nu nått Sverige (År 2011) – artikeln borttagen
Radioaktivitet i luften i Sverige  (År 2011)

En journalist beskriver fukushima-olyckan fakta 2012:

Uran som 1:a rot är hittad

Hårmineralanalys som ger 36 svar, svart på vitt och information om ev. tungmetaller

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.