maxresdefault 29

Gurka, en – 1 st – om dagen!

Gurka ger massor med miniraler…

Kan du allt om den? Dess FUNKTION?
I Indien används den ofta som “huvudvärkstablett” dvs. där äter man inte tonvis med piller alls. Gurka botar huvudvärk ofta snabbt. Skär den i stavar och tugga i dig en under en dag.
Visa en indisk läkare en Iprem och han vitnar i hela ansiktet, och säger:
– Dangerus!

Den är en naturlig källa till vitamin B som är en av de viktigaste för att man ska må bra och ha energi. Anledningen? För att den hjälper till att syntetisera röda blodkroppar. Vi har problem med PH-värdet och de röda blodkropparna, och därför flåsar vi, orkar inget.

Gurka främjar hårväxten av tre anledningar:

  • Vitamin B
  • Kisel
  • Svavel

    Den ger dig mineraler och balanserar din vitaminbrist

  • Som du säkert vet innehåller gurka mycket vatten, nästan 95%. Därför går det att använda det för att rensa kroppen på det den inte behöver och samtidigt få mycket vitaminer och mineraler för dagen.
  • Men det är inte vatten som rensar utan njurarna men de behöver vatten.Den innehåller även mycket kalium, magnesium och fiberkomponenter som är viktiga för att behandla hypertoni.

 

Prio 1: Om man inte vet varför man är sjuk, kan man inte bli frisk

 

Utmattad och sjuk? Varför är förebilderna så enormt viktiga?

 

Utdrag ur boken “Utmattad – Fri från hjärndimma!”

Fel ph-värde

Detta med PH-värde är något man knappt talar om i Sverige. Det är mycket som ”inte finns” i vårt land men som tillhör antingen allmänbildningen eller vardagen utomlands.

PH-graderingen sträcker sig från 0 till 14, där 7 är neutralt. En nivå under 7 är sur, alltså en försurad kropp, medan ett värde över 7 är alkaliskt, en basisk kropp. Kroppen arbetar alltid för att hålla blodets pH-värde mellan 7,35 och 7,45, ett svagt alkaliskt pH, i övriga kroppen kan däremot pH-värdet variera mer. Lungorna spelar en viktig roll för att upprätthålla ett normalt pH.

Vi är ofta försurade, och lustigt nog hjälper den ”sura” citronen oss väl. Videon[1], och det finns fler, förklarar situationen och även den kan man få textad. Det är således en pH- samt en kost- och andningsfråga.

Vi andas ofta högt upp, kippar efter luft och flåsar, och citron har visat sig hjälpa. Den som önskar kan bygga på med andningsövningar. Ju mer vi flåsar, och desto högre upp vi andas, desto värre blir det, varför vanlig motion förvärrar problemet. Sitt i ett öppet fönster och dra ner så mycket luft du bara kan, och så långt ner i lungorna som möjligt. I Utmattningsskolan vimlar det av medlemmar som en vacker dag bara vaknade och kunde andas som vanligt igen, och som började kunna röra sig helt normalt.

All vår erfarenhet visar att när pH-värdet blir normalt, då vill man röra på sig, och gör det också. Var sak har sin tid. Att försöka tvinga oss, innan pH-problemet är löst, är som att tvinga ner något i halsen som nästan kväver en, och sedan tvingas att jogga.

I Sverige uppmanades jag att gå med stavar så fort jag bara kunde, och i Indien sa tre läkare i en mun:

   — Sitt still, du har en inflammation i hjärnan.

Det som hände då jag testade stavgång var att jag blev sängliggande i två dygn, med kraftig yrsel, och det var då jag gav upp tanken på att få hjälp i Sverige. Jag var obeskrivligt sjuk, och kunde till exempel. få syn på ett par bilnycklar i hallen och undra:

  —  Har jag någon bil? Om jag nu har det var står den? Hur ser den ut?

VI SKA INTE MOTIONERA
Folk med inflammationer i hjärnan ska inte röra på sig utan de ska möjligen skrida fram. För att lösa problemet dricker vi en halv färskpressad citron varje morgon i ett glas ljummet vatten.

Jag frågade alla, när vi var nystartade sommaren 2016, om de också hade ramlat och som du ser svarar 119 personer att de inte har ramlat.

Men 73 av dem hade ramlat, och du vet inte vilken grupp du tillhör. Även om du inte ramlar och bryter ryggen av dig, inser vem som helst att en inflammerad hjärna ska man inte gunga omkring med.

Många som hetsar hjärnsjuka lutar sig mot forskning som går ut på att motion är något som till och med botar oss, men den forskningen visade sig sedan vara bluff och båg.

Vi har en inflammation i hjärnan

Jag själv, som fick vård i Asien, fick inte ens ha yoga med en liten tumme. Jag ansågs på tok för sjuk för att röra mig det minsta.

När hjärndimman lagt sig, inflammationen är borta, flåset är försvunnet, och tarmen är hyfsat läkt, då kan man röra på sig utan att riskera livhanken.

Jag noterar ofta att de som är återställda blir väldigt fysiskt aktiva och det beror förmodligen på att de har varit fängslade i sin egen kropp länge.

Bokens hemsida; utmattad.net

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.