Causes of Chronic Fatigue Syndrome

De 10 delarna av vår sjukdom; utmattningssyndrom

utmattningssyndrom

En skiss över jobbet som ska göras – och vad kan vi förvänta oss av skolan?

Vi börjar i kurs 1 med inflammationen i hjärnan, och sen i kurs 2 avhandlar vi sömnen. Flera medlemmar i skolan har rapporterat in att hjärndimman börjar lätta under kurs 1. Den är ett symtom på den inflammation i hippocampus som vi  med utmattningssyndrom har.

Immunförsvarets nedsatthet med åtföljande infektioner vävs in hela tiden så långt att kurserna innehåller metoder för att stärka immunförsvaret. Vi bygger upp samtidigt som vi avgiftar skonsamt, och UMS använder främst mat.

Vi måste stärka immunförsvaret, och till varje pris undvika att få infektioner. När jag var som sjukast träffade jag t.ex. inte dagisbarn på grund av infektionsrisken. Trots det hade jag infektioner ständigt och jämt, och inte minst i bihålorna vilket är vanligt. Jag drog också på mig parasiter.

Kan bli riktigt farligt

En medlem fick ett litet sår på fingret som snabbt blev en blodförgiftning, och jag själv befann mig i Indien då en infernalisk infektion dök upp i slidöppningen och som gjorde groteskt ont. Sjukvården i Kerala, där jag alltid är numera om det är nått, fungerar som klockan och de fick snabbt bukt på den.

imageIBS, och läckande tarm, är ett annat symtom som vi kommer in på. Många läkare ute i världen anser att inflammationsroten sitter i tarmen, och det ska vi studera ingående.

Mycket krut läggs på att hitta giftkällorna, speciellt de vi inte tänker på, i vår närmiljö.

Skolan kommer också att förklara hur hormoner sätts ur spel, därför att vi har en inflammation i Hippocampus som också krymper varför vi faller.

Som en direkt konsekvens är jag opererad i kraniet nio gånger, och drog på mig ett benbrott, efter en sån fallolycka. Man tappar också saker lätt – synapserna når inte fram som de ska.

Sexlusten dör som en konsekvens av hormonrubbningarna, och i skolan finns naturmedel som botar den konsekvensen. På samma sätt har vi naturliga lösningar för högt respektive lågt kortisol. Men vi ska inte fastna i att bota konsekvenser utan det är roten som ska fram och grävas upp.

Woman with laptop having stress.Medborgare i väst gör kanske stora ögon om man säger att en botten på sjukdomen är undernäring men västs läkare vet redan att det blir nästa stora medicinska hypade grej.

Med undernäring menas inte att man är supersmal, vi drar ofta på oss många kilon då gifter bäddas in i fettceller, utan det som avses är att vi saknar näringsämnen; mineraler och vitaminer.

Mitochondrial dysfunktion vi studerar, även om få får det procentuellt sett, och dagligen ser vi att olika medlemmar reagera starkt på olika livsmedel. Vi har en livsmedelskänslighet.

imageJag är helt botad utomlands, och då jag förstod hur man “vårdar” oss i Sverige, och läste att ingen botats i landet, fick jag en chock, och beslöt mig för att starta skolan.

Först trodde jag att folk skämtade då de berättade att sjukdomen skulle botas via psykofarmaka, sömnmedel, styrketräning, stavgång, motion, arbetsträning, omplaceringar på jobbet, sömnskolor, coaching, samtalsterapi, aktiviteter på Friskis och Svettis, skilsmässor, osv.

Jag hade själv en hjärnhinneinflammation på 70-talet, och låg blixt stilla i ett mörkt rum på Roslagstulls sjukhus, så jag vet inte riktigt vad som har hänt i landet? På den tiden hade ingen kommit dragandes med psykofarmaka, terapier eller motionsredskap för att bota svåra inflammationer i hjärnan.

27 juli 2022, som är UMS födelsedag, vi startade den 27 juli 2016
Lena Holfve

Lenas story; hur allt började

utmattningsskolanJag levde, som de flesta svenskar, ett helt odrägligt liv, med enorma mängder materia, som måste skötas runt mig.

Prylbög är fel ord, prylslav korrektare, och jag drev tre aktiebolag, en enskild firma, och bodde i en 6-rums stadsvåning. Som om inte det räckte att dammsuga hade jag också ett 425 kvm sommarställe med trädgård, växthus, pool… och när jag ser i backspegeln insjuknade jag redan då jag var runt 51 år dvs. redan 2004. Läs mer


Lenas story; förlamningen

Jörgen blev förlamad av stressen, skriver Aftonbladet, och det är en sanning med modifikation.

När Hippocampus är inflammerad skickar den ut och tar emot signaler helt fel. Jörgen får inte klart för sig att han har gränser. Kortisolet sprutar så han tror att han orkar. Kortisonets uppgift är att ge oss energi! Så långt är det “rätt”.

Inflammationens konsekvens är att hans hjärna luras.

Vi slutar som grönsaker på långvården
Jag vaknade en morgon och kunde inte röra mig. Musklerna brydde sig inte. Trots att jag sa till min hjärna att säga till benen att röra på sig. Tvärtyst. Inget hände. 

I Sverige vill man ha det till att sjukdomen är arbetsrelaterad, psykisk, social och det “finns inte” ens att det rör sig om en inflammation. Som alla har sett är världen full av material om den saken; video efter video, läkare efter läkare, uppträder i skolan och berättar om denna inflammation och vad vi ska göra med den.

Vi själva håller med om det; måste vara stressen på jobbet!

Det är stressigt att ens vara svensk! Hade en svår skilsmässa! Kris i bolaget! Blev utsatt för ett rån!

Forskare i Sverige har slagit fast att ingen, absolut ingen, har botats i riket. Det beror på att man aldrig botar inflammationen och man gräver heller aldrig upp varifrån den har kommit.

Vi gör det här i skolan, och ta varje ord, varje lektion på blodigt allvar för du slutar som just förlamad.

Jag var det. Undvik det! Först då slutade jag att säga; “Jag har inte tid att vara sjuk!!!” Läs mer


 

Utmattad och sjuk? Varför är förebilderna så enormt viktiga?

Prio 1: Om man inte vet varför man är sjuk, kan man inte bli frisk

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.