UMS går mot förändring, och på sikt nytt ledarskap

Spread the love

Nu på sensommaren kommer Petrea K Marklund att börja lära sig UMS, som den drivs nu, och först ut nu är att vara admin i samtliga grupper, och få ner samtliga inlägg som mejl.

Därefter ska vi ha ett nytt Skypemöte, och jag kommer släppa in Petrea i databasen, så får hon lära sig vad den gör.

Det finns två huvudskäl till att jag gärna ser Petrea som den som tar över efter mig, och dels beror det på att jag uppfattar henne som genuin samt ärlig. Hon har besökt mig, före Covid, och jag har sett hennes reaktioner på det samhälle jag befinner mig i på norra Cypern. Våra värdegrunder harmoniserar, och jag är säker på att inga konflikter ens kan uppstå.

Dels är hon lärare i botten, och vill börja föreläsa, och när jag startade år 2016 sa jag tydligt att er uppgift är att bli friska, och min är att producera metoden även i bokform. Jag sa också att det kommer krävas minst 10 000 friska om vi ska kunna utrota villfarelsen att utmattningssyndrom är psykiskt.

Nu är UMS-metoden färdigtestad, den har gett tillräckligt många individer livet åter, och nu är det dags för utbildning.

Petrea får rulla UMS mer och mer, men i min anda fram till mars 2023 då jag ämnar gå i pension, men också skapa nytt i sin egen anda vid sidan av min.

Jag ser gärna att hon på sikt skapar en kurs för UMS-ambassadörer, de som också vill ut och föreläsa. Med en röd hink och en grön spade med sig???

Jag lägger mig inte i det, det är Petreas nya bord, och det är dit jag vill.

Även om jag bevisligen var den av oss som först blev frisk via UMS-metoden så har min roll alltid varit att dokumentera oss bokvägen. Petrea, som fått veta att en plats på långvården kunde erbjudas, har också blivit frisk via UMS-metoden och jag tror att hon blir en tydligare galjonsfigur för själva metoden.

Petrea är så att säga “bara” återställd och nu ute i arbete medan jag själv alltid kommer att kopplas samman med behovet av att utreda, forska, skriva, och intervjua folk till böckerna.

Som jag sa då jag startade kommer UMS inte att säljas för pengar, så det blir kostnadsfritt att ta över, men vi kommer förhandla fram en royalty dvs en procent på intäkterna eftersom det är mina texter som är UMS-metoden.

Lena Holfve

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.