“Sömnlös” finns nu som ljudbok

Att inte kunna sova kan låta som en bagatell. Men om det är ett återkommande problem kan det inte bara vara en plåga utan också ha negativ effekt på livet och hälsan.

I Sömnlös får lyssnaren svar på både varför man sover dåligt och hur man kan råda bot på sömnproblemen genom att samarbeta med kroppen istället för att motarbeta den.

Metoderna är nya i Sverige men prövade av tusentals svenskar under 1,5 år innan boken skrevs. Några av dem som äntligen löst problemet och som nu sover citeras i boken.

Utmattningsskolan.se del 2: Fri från sömnstörning är den andra boken i en serie som kommer att omfatta hela Utmattningsskolans handlingsprogram. Boken är ändå helt fristående.

Säljs bland annat av Bokus, Adlibris, Bokon,

Direkt ifrån Utmattningsskolans server

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

2 kommentarer till ““Sömnlös” finns nu som ljudbok”

  1. Hej! Jag har köpt både kurs 1 och 2 som ljudbok men skulle gärna vilja ha tillgång till en punktlista med saker att börja med/köpa in. På facebooksidorna tex finns ju recept på guldmjölk men skulle även vilja ha en liten lista på de andra tipsen. Är ju lite svårt att komma ihåg med dimmig hjärna och omständligt att leta i ljudfilen samtidigt som man skriver inköpslistan. Tack på förhand 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.