En på stora skolgården avfördes igår

Det är mycket ovanligt, och jag brukar redovisa då jag slänger ut någon. Jag fick också en insikt samtidigt som jag vill dela med mig av även om den inte berör skolans medlemmar alls egentligen eftersom vi saknar rivalkvinnor i allmänhet. Sen 40 år tillbaka har jag delat upp svenskorna i två generella grupper, och jag kallar oss för syster- och rivalkvinnor.

De sistnämnda är ofta osams med sin mamma, ev. systrar, har få väninnor, och det är den gruppen som man såg i Tingsrätten oftast som offer i misshandelsmål. Jag kallar dem ibland för kvinnliga kvinnohatare och de hade en benägenhet att söka sig till likasinnade, men män, som också hatar kvinnor – och sen smäller det.

Vi har 0% av dem i skolan, trots att det är 3400 individer som har access till den stora skolgården, men ute i samhället blir de vanligare och vanligare och det är länge sedan som jag slutade att förvåna mig över att antalet kvinnomord ökar. Eftersom jag befinner mig ofta på Cypern blir jag inte sällan förvånad över att inte fler av dem mördas här eftersom de inte sällan är kraftigt berusade samtidigt som de ger sig på folk.

Kvinnan började med att rekommendera en bok som ”fick mig snabbt upp på banan igen” och ”jag kunde snabbt sluta med mina mediciner”. Skriver man det – eller nått liknande – blir man misstänkt som troll. Vi har haft tre omröstningar sen vi startade och 100% medlemmar har bett mig ta bort troll snabbt eftersom vi behöver lugn och ro, och det är också därför vi har debattförbud.

Jag svarade; ”Vad gör du här om du är frisk?”
Om man har kommit upp ”snabbt på banan”  och kunnat ”sluta snabbt” med sina mediciner är saken redan klar och jag fick ett mycket långt spydigt svar. Efter tre år med UMS vet jag att de nysjuka, som har stora skolgården som ”sin”, orkar inte skriva långa och många meningar så trollvarningen bestod.

Men det var denna text som fick mig att delita kvinnan på livstid:
Lyssnade på din bok Utmattad, vilken var rätt bra . Ville få kontakt m dig för att be om Hjälp . Du visade dig dock att vara nått helt annat Än Vad Jag trodde; om du ska livnära på det här ska du vara professionell och inte privat.

Jag har gett ut snart 20 böcker i mitt liv, och jag kan avge ett löfte redan idag att den som vill bestämma att jag inte ska vara ”privat” kommer alltid att lyftas ut.

Vi behöver inga författare som är professionella och inte privata
Vi har tvärtom brist på dem. Jag har dessutom rätt gott om e-brev ifrån sjuksköterskor inte minst som har skrivit texter till mig av typen;
-Jag är så glad för att du är författare och inte läkare för hade du varit det hade du fått sparken.

Skäl två är också det manipulativa spel alla rivalkvinnor kör med; Ville få kontakt m dig för att be om Hjälp.

Skäl tre är att den här typen – för de är typer – antar alltid att jag ”livnär” mig på sjuka
Men de kan konsumera läkemedel som läkemedelsbolagen gör miljardvinster på utan att blinka, och de tar aldrig reda på något, utan de antar, och sen sprutar de spydiga påståenden omkring sig som ska karaktärssänka folk. De är alltid ute efter att debattera och att just karraktärssänka sina ”motståndare” och sådana har vi ingen som helst plats för inom UMS.

Det är därför de har goda chanser att hamna i gruppen; ”X antal svenskor mördas årligen.”  

Omsättningen hittills i april

Där jag befinner mig har jag inte sett en enda rivalkvinna på åtta år, och vi brukar ha 3-4 kvinnomord om året, och sist var det en britt, och en dotter som dödade sin mamma, och de hade bråkat om pengar. Här skrivs mordmotiv ut i pressen, som i alla andra länder jag besökt, dock ej i Sverige.

Från början sa vi att UMS måste omsätta 4000:- i månaden för att täcka sina egna kostnader men det har inte fungerat alls sen förra hösten. Det beror på att alla är i varje kurs ofta i månader.

Varför jag har sänkt utgifterna genom att ta bort tjänster jag egentligen hade behövt. Inför nyår 2018 startade en medlem upp en insamling så förra årets underskott täcktes upp. Min låga pension kan inte driva UMS, omöjligt.

Jag sänker hellre utgifterna än ökar kursavgifter för omsätter vi för mycket är det inte längre en ”hobbyverksamhet” och det måste bildas bolag, anlitas revisorer och vi får samma redovisningskrav på oss som Volvo har. Sett över tid har kursavgifter sänkts totalt inom kollektivet, dvs vi omsätter mindre, och  just för att vi inte ska gå över gränsen vilket var nära att vi gjorde år 2017.

Det som är på gång rent ekonomiskt är att jag har sökt pengar ifrån en stiftelse, som stöttar nytänk inom medicin, och ställer de upp blir hela UMS online helt avgiftsfri fram till den 8 mars 2023 då UMS online upphör på min 70-årsdag.

Fram tills dess kommer jag att förbli privat och inte professionell eftersom det motsatta skulle döda mitt författarskap på tio minuter.

 

 

 

 

 

2 kommentarer till “En på stora skolgården avfördes igår”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.