UMS fyller 2 år idag!

På grund av en vårdskada, krossade bihålor, tvingades jag sitta utomlands då jag inte klarade det svenska klimatet. En läsare muttrade och tyckte att jag skulle komma hem och hjälpa till, och inte sitta på Cypern eller i Indien och häcka. Jag svarade honom;

Petrea som sjuk och sen återställd efter 15 års sjukskrivning

 – Jag kan hjälpa till hemma men via IT!
Det blev en artikel om hur jag såg på ”utmattning”, efter att ha blivit botad själv utomlands, och den delades friskt. Jag minns att jag skrev; ”Inte för att jag har något ansvar men jag kan ta de utmattade ur mörkret.”

Jag förstod att ämnet var hett, startade den FB-grupp som vi kallar för ”Stora skolgården” och jag började snacka med de 2-300 individer som hoppade in.

Många av de första är idag återställda, och du hittar dem här.

Skolans mål är att avskaffa sig själv
Det har börjat komma in rapporter om att läkare vill veta hur vi gör, och de återställda blir som UMS-ambassadörer. Men det lär nog ta ett par år minst innan vi har vänt skutan. Enda sättet är att fler och fler återställs.

Räkna med att du förändras…

3200 medlemmar på Stora Skolgården
Jag skrev kurs 1, de gick i den medan jag skrev kurs 2, och då de hoppade in i 2:an skrev jag kurs 3…  och nu går vi in i vårt tredje år.

Tre böcker är redan producerade; Utmattad, Mögelförgiftad och Sömnlös och alla tre har varsin webbsida.

Böckerna köps enklast, snabbast och billigast via Immun.se som vi samarbetar med.

Det lär komma fyra till därför att jag säkrar upp hela UMS-metoden bokvägen.

Bakom oss har vi två helt fantastiska år, och min livstidstekniker säger att ”Utmattningsskolan” är kronan på verket. Jag har drivit IT-tjänster i 25 år, t.ex. taltips.se är min skapelse, men jag kastade iväg samtliga då jag blev sjuk 2011-12.

Det är nog som teknikern, som vi inte hade klarat detta utan, säger. Vi hade inte klarat oss utan våra 29 administratörer heller. UMS har en uppsjö FB-grupper; Mögel-, Arsenik-,Tenn-,Bly-,Uran-,Koppargruppen, osv. Stort tack till hela teamet.

Skolan har haft få klagomål
lindaVi har haft få under våra första tjugofyra månader, och jag vill nogsamt påpeka att jag älskar klagomål.

Det var en som klagade över att hon är för sjuk för att klara av nätet, och jag hjälpte henne samt meddelade att hon nu är mamma till att vi gjorde en bok av kurs 1 i skolan.

Det är via klagomål man får veta var svagheterna finns
imageSist jag själv klagade, på min grönsakshandlare, började de göra juicer i butiken, och det går som tåget!

Innan dess klagade jag på en strandrestaurant, och det ledde till att de byggde ett helt nytt dessterhus. Den nya verksamheten går också som tåget!

Som du ser på bilden är det nya huset förhållandevis stort
Jag byggde UMS i augusti och september 2016, och jag befann mig på Cypern, och stora delar av skolan är byggt just på detta ställe.

Det fläktar alltid där, de har fritt bredband och personalen är van vid att jag sitter och skriver i ett hörn.

Det är inte märkligt alls att jag älskar klagomål!
Du kan klaga t.ex. genom att skicka ett e-brev till kontoret@utmattningsskolan.se eller ett PM till mig via Facebook.

Här nedan har du en indisk video som väl förklarar hur skolan ser på klagomål, ansvar och ledarskap.

Lena Holfve

Världens bästa video?
Jag tror det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.