Är UMS lagligt?

Jag får den frågan ibland, och utredde själv frågan innan jag ens startade, och ja UMS är lagligt. Om jag får tro en vän som har arbetat som åklagare.

Vi säljer inga produkter, och skolan är inget annat än texter och länkar till en himla massa forskning gjord utomlands.

Jag botar ingen, folk botar sig själva
Alla som mår akut dåligt får alltid rådet att ringa Sjukvårdsupplysningen eller 112.  Det förekommer heller ingen mobbing mot den som använder andra metoder  därför att UMS lägger sig aldrig i folks privatliv.

UMS tar aldrig bort något
UMS lägger bara till. UMS isolerar heller aldrig någon eftersom vi har en uppsjö skolgårdar där man kan chatta öppet eller via PM. Vi har också geografiska lokalgrupper så man kan träffas live.

UMS släpar hem en massa trix och forskningsresultat från hela världen
Här nedan har vi en medlem som säger precis som det är; “Skulle aldrig ha hittat den annars.”

I det här fallet har hon tagit del av musik vi använder som “talar med hjärnan” och själva konceptet är 5-6000 år gammalt. De första, som man vet, som använde metoden, speciella taktslag, var stammar som framkallade dessa speciella ljud via trummor. En psykolog tog dem sen till väst, och metoden används i USA men har inte trängt in i Sverige än. Mer om det i kommande boken “Sömnlös” som släpps i mars och i den finns referenser till forskning som visar att denna musik hjälper stort, och varför.

UMS kommer aldrig att sälja produkter, inte ens mina egna böcker, och jag kommer heller aldrig att ta emot provisioner från de bolag som har rabattavtal med oss.

En av våra leverantörer är immun.se och de levererar ett startkit, ihopplockat via en omröstning bland UMS medlemmar 2016, och en av två ägare har en gång i tiden varit mycket svårt sjuk. De kan enligt lag inte skrika ut via sin hemsida;
– Gör så här!
Det beror på att de säljer produkter.

Jag har inget emot den lagstiftningen
Det vore konstigt om man gick till en medicinare, och hela vänrummet var fullt av produkter, och en kritik mot just skolmedicinare är ju också att de ska ha tagit emot pengar av läkemedelsbolagen.

Det är inte okej vem som än gör det.

Svenska läkare får miljoner av läkemedelsföretag | SvD

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.