Lär bli 1000-tals kraftiga psykiska reaktioner längre fram

psykiska reaktioner
Officiell diagnos: Utmattad…

Psykiska reaktioner

Igår lyssnade jag på en 17-åring, som fått veta i åratal att han har nåt fel i huvudet = psykiskt sjuk, och numera vet han och har papper på att han är uran – och aluminiumförgiftad.

Prognosen är kanon för inget av det är omöjligt att bli av med och aluminium är ganska lätt. Eftersom han rasat i vikt kan man misstänka att gifterna gett honom en läckande tarm men även den lär han få bukt med.

En mamma hade en tonårsflicka sängliggande i “utmattning” och hon går numera, efter avgiftning, i skolan… men BUP envisas med “psykiskt”…

 

Nio av tio läkare tycks bli nyfikna på UMS, och max en av tio blir provocerad

Vad jag kan se efter sex år med UMS så har läkare väsentligt lättare för att koppla ihop mögel t.ex. med de typiska symtomen än vad kuratorer, psykologer, BUP, med flera har och de går en tuff tid till mötes därför att man vet idag att inte ens schitzofreni är “psykiskt”.  Läkartidningen har snappat det;  Läkartidningen – Nya rön om schizofreni kan ge ny diagnostik och …

Jag lyssnade på en kvinna, som har tungmetaller i sig, som i tio år sagt att hon har ADHD (som modern forskning anser är näringsbrister samt att läkaren som hittade på diagnosen meddelat att det är påhitt) och som fått den diagnosen av en psykolog. Nu har hon bytt psykolog och har inte ADHD längre utan PTSD …

Frågar man mig är jäntan fortfarande förgiftad, har troligen en läckande tarm som leder till näringsbrister, och tungmetallsförgiftningar har liksom mögel många symtom som det luktar “psykiskt” om.

Vi står inför en revolution ang psykiska reaktioner


Det kommer att finnas 95% för många psykologer inom kort, och 99% för få tungmetallsavgiftare och så är det alltid vid stora skiften. När bilen kom blev hästen också arbetslös… Fram till nu har jag stött på två KBT-människor som sagt mig att deras metoder biter inte alls på “utmattning”. Nej, man kan inte prata ut mögel, uran, aluminium, parasiter, virus.

psykiska reaktionerDet betyder inte att KBT, terapier etc är värdelöst, men som utdrivare av gifter är dessa pratmetoder helt värdelösa, och det vet man eftersom det har studerats, och man har funnit att ingen, absolut ingen, har blivit frisk av antidepp och terapier.

Det kommer att dyka upp en ny marknad för terapifolket och jag antar att kön blir lång, och jag tänker på alla som är väldigt, väldigt upprörda.

Fram till nu har jag stött på kanske ett hundratal mödrar som har blivit utskällda av sina barn för att de har “fostrat dem fel”, kvinnor har skilt sig i onödan, tusentals har gjort sig av med sina jobb, jag själv t.ex, och helt i onödan

Cancergåtan går mot sin lösning vad det verkar
Det känns inte som någon större gåta eftersom det med stor sannolikhet är så att bot har funnits mycket länge, Indien har haft boten i 80 år.  Vi får se hur det går med det men OM det är så kan kön bli lång och bestå av förtvivlade anhöriga vars nära och kära har dött en plågsam död också helt i onödan.

17-åringen skrev att han saknar tillit till systemet
Den känslan kan jag förstå eftersom det inte är någon höjdare att bli kallad psyksjuk när man i verkligheten är förgiftad. Vi kan dra en slutsats av detta hans uttalande; det kommer att bildas “miljoner” sekter över precis hela västvärlden och några har vi inom UMS redan stött på. De frodas inte sällan då system just går sönder.

Vi inom UMS kommer aldrig att bli en sekt
psykiska reaktionerVi kommer aldrig att radera åsikter som inte “passar” hos oss. Vi kommer inte att utesluta medlemmar som kör andra vägar också. Jag kommer aldrig censurera eventuell forskning som talar mot vår egen röda tråd. Vi kommer inte att börja ljuga och manipulera – inte så länge som jag leder UMS.

Ett gigantiskt skäl, förutom att sekter i allmänhet indirekt motarbetar sig själva, är att jag upplever själv västkulturen snudd som ett sektliknande fenomen. I min egen blogg tar jag ibland upp det faktum att stora nyheter aldrig når t.ex. Sverige. Varför? Förmodligen för att de inte passar in i agendan man har för dagen.

Vi vet idag att en enda läkare hittade på “ADHD” och det har sålts psykofarmaka för miljarder…  
Vi vet idag att en enda psykiatriker hittade på “utmattning”  och bestämde att det får man bara av sociala-psykiska- eller arbetsrelaterade skäl och det är alltid familjen och/ eller arbetsplatsen som är orsaken. Det har sålts anti-deppmediciner för miljarder…  Det ska sägas att just den läkaren numera meddelar att anti-depp inte fungerar.

Vi inom UMS är tacksamma för det, eftersom många tvångsmedicineras, så långt att de nekas sjukskrivning om de inte äter psykofarmaka.

Ursprungligen publicerad i januari 2018.

https://utmattningsskolan.se/2022/10/14/1-st-enda-psykiatriker/

https://utmattningsskolan.se/2022/10/14/det-psykiska-illamaendet-ar-nu-forklarat-litium-brist/

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!