Varför och hur startade Utmattningsskolan?

utmattningsskolan * lena holfveJag hade själv varit sjukskriven för “utmattningssyndrom”, och den ansågs bero på arbetsrelaterad stress. Eftersom jag mådde pyton hivade jag iväg tre bolag, fem IT-tjänster, fem medarbetare i rekordfart, och mådde inte ett dugg bättre.

Min handläggare på F-kassan var hörbart full, ljög om att jag hade kallats till ett möte per telefon men inte kommit och han kastade därför ut mig ur systemet. Innan dess var det konstant problem med läkarintyget av typen:
– Doktorn har fyllt i med svart penna, det ska vara blå, gör om gör rätt, och när det var fixat dög inte det heller.

Jag tog ut en tidig pension, överklagade utslängningen med motiveringen att F-kassan kallar aldrig nån per telefon till möten. Dessa kallelser går alltid ut skriftligt, och diarieförs, och dagen före förhandlingen gav sig F-kassan, backade och betalade ut sex månader retroaktiv ersättning.

Via Indien, där jag fick tag på rätt kompetens, förstod jag att jag hade en aluminiumförgiftning och lite senare hittades även parasiter varför man kan påstå nu i efterhand att min egen slakt av alla jobb skedde helt i onödan.

Om det hade varit “stress” hade jag förmodligen blivit ännu sjukare, än vad jag redan var, bara av F-kassans hantering. Jag hade först en normal handläggare, och som byttes ut mot den berusade mannen, och efter min överklagan fick jag en normal handläggare igen. Jag kan aldrig bevisa det men min känsla är bestående att den berusade mannens enda uppgift var att försöka bli av med mig ur systemet till varje pris.

Bland annat ringde han och krävde att jag talade med honom då jag inte kunde tala alls på grund av stora operationer i bihålorna, och han “vann” ju också eftersom jag tog ut en tidig pension. Det påstås vara vanligt, och det förlorar man många tusen om året på, livet ut.

När jag hade piggnat på mig, friskskrevs 1 mars -16, kom jag att läsa några forskningstexter om “utmattning” och jag blev väldigt arg eftersom jag via dem förstod att ingen, inte en enda, i Sverige hade blivit frisk och återställd. Jag började sätta mig in i frågan och tog mig för pannan.

Skulle jag vara ensam svensk medborgare om att ha överlevt?
utmattningsskolan * lena holfveJag började rota i saken, skrev en artikel i min gamla välbesökta blogg, som nu är stängd, och den artikeln delades av tiotusentals dag efter dag.

Det ledde till att jag öppnade den FB-grupp som idag kallas för “den stora skolgården” där vi är lite fler än 3000 individer idag.

Det strömmade in cirka trehundra sjuka, och vi började samtala om saken, och jag förklarade hur jag såg på “utmattning” och ett gäng var redo att testa min väg – de hade inte mycket till val. Några hade varit sjukskrivna i femton år, och blev bara sämre och sämre, och en av de som berättat sin historia är Petrea K Marklund.

En människa som är mögelförgiftad har en annan uppsyn än en som är återställd

utmattningsskolan * lena holfve utmattningsskolan * lena holfvePetrea kommer att rädda liv, tror jag, via denna hennes berättelse och för att hon generöst delar med sig av foton som visar rätt tydligt hur fruktansvärt sjuk hon var, och hade varit i femton år, och hur sjuk man blir av just mögel.

GS-fackets Peter Lindström har mött många sågverksarbetare som valsat runt i sjukvården i åratal för att kunskapen om trämögel gått förlorad. Läs mer

 

Men det är inte bara mögel som ligger bakom “utmattning”

utmattningsskolan * lena holfve
Berit

Vi avgiftar brett och bygger immunförsvar, och vi använder oss av labb i Tyskland och USA och i kurs 4 avsnitt 10 kan man koppla upp sig mot läkarna på ett sjukhus i Indien och få individuell hjälp och de som kan / har råd kan även åka ner.

Det har 1,5% av skolans medlemmar också gjort men kvinnan till vänster har inte varit i Indien och man får samma resultat – men det tar längre tid – om man följer UMS-programmet hemifrån.


Grått hår och rynkor = ålder
Nej, det har mycket mer med gifter att göra än ålder, och det ser vi på Berits före och efterbild. Hon har fått tillbaka sin hårfärg, och det glänser om håret samt att “leverrynkan”, två hack mellan ögonen, har börjat ge med sig liksom den svullnad som alltid finns i botten.

När vi startade den 27 juli -16 hade vi bara min historia. Nu börjar vi få väldigt mångas historier, och vi har börjat skriva böcker om saken.

Först ut var “Utmattad – fri från hjändimma” och nästa hette “Mögelförgiftad” och jag ska skriva den tredje boken med start i januari.

Hela skolans utbildning kommer jag att säkra bokvägen, eftersom vi vet att UMS-metoden fungerar, och jag räknar med att ha allt mellan bokpärmar sommaren 2019.

Vi kommer att avsluta med en bok som kommer att innehålla före- och efterbilder därför att det är enklare att visa en sån för en förvirrad sjuk än att med ord förklara att du kommer att förändras radikalt!

utmattningsskolan * lena holfve
Men man måste börja med att slå ner inflammationer i hjärnan, och det gör vi i kurs 1, och när de är borta är det dags att ägna sig åt UMS-utbildningen.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.