UMS bygger ut och expanderar

Till höger har du en bild föreställande en av FB:s annonser. Ordet “sponsrad” betyder att filmmakaren betalar FB för att visa den.

Under den bilden har jag lagt en annan bild som visar att FB slog ner på mitt konto för att jag hade visat just den filmen.

FB slår alltså ner på sina egna annonser.

Det är inte levande människor som censurerar utan programmerade så kallade “robotar” och de har uppenbarligen fått fel order då de ger sig på FB:s egna annonser. De slog också ner på en dokumentärfilm om cancer som YouTube haft i säkert tio år snart.

Roboten stängde mitt konto i sju dagar varför alla mina inlägg  i UMS samtliga 30-35 facebookgrupper var osynliga och hela verksamheten var i princip torpederad.

Misstag kan alla göra men då man trycker på FB:s knapp att man vill överklaga borde levande människor reagera men det sker inte.

Det händer ingenting
Möjligheten att överklaga finns alltså inte i verkligheten och då hamnar vi en situation som blir helt ohållbar.

Vi bygger därför ett eget “FB”
Det bör vara klart till jul och kan ta över den roll FB har idag nämligen att UMS-medlemmar kan tala med varandra.

Jag kan redan nu utlova att det blir bättre och jag tänker inte minst på ens privatliv.

Vi kommer att ha såna funktioner som “privata samtal”. En skiver nåt, och du vill inte svara så precis alla ser det, och då kan du rikta ditt inlägg bara till den du svarar.

Jag var WEB-IT-ansvarig för Ragn-Sells AB i säkert tio år, jag har ansvarat för minst 50 herrgårdars och slotts hemsidor.

Jag har ritat mina egna tjänster www.teaterlistan.se och www.taltips.se och www.kulturskolor.com, och som jag gjorde mig av med snabbt när jag blev sjuk eftersom man påstod att mitt konstiga tillstånd var “arbetsrelaterat”.

Bygga ett vasst forum borde jag kunna göra i sömnen för beroende av FB kan vi inte vara.

Den saken är utredd.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.